Welkom bij Easy Computing

Nuance Power PDF Standard 1 user - Windows - Nederlands (Download)

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 109,00

Speciale prijs: € 99,00

Snel Overzicht

 Eindelijk is er PDF-software die gebruikers alle benodigde functies
biedt voor een prijs die te verantwoorden valt. Gebruikers kunnen nu
ongekend snel en eenvoudig PDF-documenten en -formulieren
maken,samenstellen,converteren,bewerken,zoeken,beveiligen en afdrukken.
Taal: Deens,
Hongaars, Tsjechisch, Braziliaans-Portugees, Engels, Duits,
Frans, Italiaans, Noors, Pools, Fins, Zweeds, Russisch, Spaans,
Nederlands, Turks, Japans, Chinees, Koreaans


Nuance Power PDF Standard 1 user - Windows - Nederlands (Download)

Omschrijving

Beste gebruikerservaring en meer toegevoegde waarde: Met Power PDF wordt PDF-software nog slimmer. Er is nu een alternatief voor Adobe Acrobat met een intuïtieve interface die gebruikers al kennen van Microsoft Office. De oplossing beschikt bovendien over een indrukwekkende scala van functies die speciaal zijn ontwikkeld om zakelijke gebruikers productiever te laten werken. Met Power PDF beschikt u niet alleen over alle functies voor annotaties, markeringen, beveiliging en compressie, maar ook over aanvullende functies die alleen door Nuance worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan functies voor documentconversie, zoekopdrachten, connectiviteit en nog veel meer.

Papier productiever converteren naar PDF: Verspil geen tijd meer en scan papieren documenten met één klik direct van de scanner naar PDF. Scan naar de standaard afbeelding-PDF's of naar doorzoekbare of bewerkbare PDF-indelingen. U kunt nu in één stap scannen, markeren, doorstrepen of onderstrepen.

PDF-bestanden maken vanuit elk pc-programma dat kan afdrukken: Maak direct PDF-bestanden met beveiligingsopties die volledig compatibel zijn met alle PDF-viewers. U kunt zelfs bladwijzers toevoegen en hyperlinks overnemen als u PDF-documenten maakt vanuit Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Documenten niet opnieuw typen: Als u in andere programma's met PDF-documenten moet werken, kunt u deze converteren, in plaats van ze opnieuw te maken. Complexe lay-outs met kolommen, tabellen en afbeeldingen worden betrouwbaar overgenomen in Microsoft® Word-, Excel®-, PowerPoint®- en Corel® WordPerfect®-documenten. U kunt spreadsheets uitstekend beheren en beschikt over functies waarmee u alle pagina's van een PDF-document in één Excel-werkblad kunt combineren zodat u niet steeds hoeft te knippen en te plakken Het is zelfs mogelijk om in een PDF-document alleen de tekstgebieden te selecteren, kopiëren en converteren die u nodig heeft.

Documenten eenvoudig combineren en samenstellen: Combineer bestanden en verwijder of verplaats pagina's door ze te slepen. Bekijk en selecteer pagina's in een brondocument, zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, JPG, BMP, TIF of XPS, om deze in een doeldocument in te voegen. Sleep de pagina's naar het PDF-bestand. Gebruik batchfuncties om routinetaken te automatiseren en de efficiëntie op de werkplek te verbeteren.

Professionele documenten maken: U maakt documenten die er gedrukt net zo verzorgd uitzien als op het scherm, ongeacht waarheen u ze stuurt of waar u ze bekijkt. Bundel uiteenlopende typen bestanden en mappen in fraaie PDF-portfolio's met aantrekkelijke, informatieve voorbladen, die in elke gangbare PDF-viewer kunnen worden weergegeven. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen, grafische elementen, films, audio en 3D-tekeningen aan PDF-documenten toe te voegen zodat u uw boodschap nog overtuigender kunt brengen.

Uw documenten koppelen met de cloud: U kunt opgeslagen documenten voortaan in de cloud opslaan en openen door rechtstreeks verbinding te maken met Box, Google Drive™, Windows Live® SkyDrive®, Evernote® en Dropbox®. Zo heeft u overal en altijd toegang tot uw documenten via het web of de programma's van ondersteunde mobiele apparaten.

Notities inspreken: Voeg met de geïntegreerde functie Dragon Notes uw ingesproken tekst eenvoudig toe aan uw PDF zonder te typen. Dit is snel, nauwkeurig, tijdbesparend en productiever.

Informatie verzamelen met formulieren: De rompslomp van het invullen van lange formulieren behoort tot het verleden. FormTyperTM converteert niet-invulbare formulieren automatisch naar PDF-formulieren die u digitaal kunt invullen, opslaan en e-mailen. Maak nieuwe formulieren met gebruiksvriendelijke tekenfuncties voor formulieren. Exporteer informatie in ingevulde formulieren zodat u de gegevens kunt sorteren, doorzoeken en analyseren met gangbare typen database- en spreadsheetbestanden zoals XFDF-, XML-, TXT- en CSV-bestanden.

Slimmer zoeken: Geen enkel ander PDF-programma biedt zo'n nauwkeurige conversie naar doorzoekbare PDF's. U kunt alles in een document doorzoeken, zelfs de inhoud van bladwijzers en opmerkingen. U vindt dus beslist wat u zoekt! Met de intelligente zoekmethode Looks Like SearchTM kunt u zoeken naar een alfanumeriek patroon in plaats van exacte tekst, en zo eenvoudig telefoonnummers, e-mailadressen en creditcardnummers vinden. U kunt de zoekresultaten automatisch markeren, doorstrepen of onderstrepen en zo PDF-bestanden nog sneller en eenvoudiger bewerken.

Verbeterde documentbeveiliging: Bepaal wie uw documenten mag bekijken, afdrukken en wijzigen met behulp van wachtwoorden met beveiligde 128-of 256-bits AES-codering en toegangsrechten voor PDF's. Verifieer documenteigenaren via digitale handtekeningen van bijvoorbeeld Microsoft Crypto of derden. Voor een optimale beveiliging kunt u ook alle vertrouwelijke informatie uit een document, zoals handtekeningen, stempels, markeringen, annotaties, ingevulde formuliervelden en grafische elementen terugbrengen tot één laag. Deze functie is vooral handig als u wilt voorkomen dat documenten bij het archiveren worden aangepast.

Nieuwe Functies:

Nieuwe, intuïtieve interface zorgt voor minimaal leertraject en maximale productiviteit. Gebruikers kunnen moeiteloos de overstap tussen tekstverwerking en PDF-publicatie maken.

Aanpasbare werkbalk Snelle toegang
Snelkoppelingen naar functies en opties voor elke gebruiker.

Bestanden openen/opslaan in de cloud
Verbeterde cloud-services voor samenwerking om informatie op te slaan en te delen.

Snelmenu's
Sneller werken dankzij eenvoudiger en meer intuïtieve toegang tot functies die logisch op gebruikscontext zijn gegroepeerd.

Juridisch reviseren
Nog minder klikken nodig om tekst te markeren, opmerkingen te beheren en een document te reviseren. De gebruikersinterface is optimaal op routinetaken afgestemd. De geannoteerde tekst wordt automatisch naar opmerkingenvensters gekopieerd.

Prestaties
Verbeterde prestaties waardoor het programma supersnel opstart en bestanden nog sneller worden geopend, vergeleken met eerdere PDF-oplossingen van Nuance. Invoegtoepassingen van Power PDF hebben geen invloed op de tijd voor het starten van Office-programma's.

Indexeren
Sneller resultaten door het indexeren van normale PDF-bestanden en PDF-afbeeldingsbestanden.

Online Help
In de nieuwe online Help hebben gebruikers toegang tot de meest recente informatie zodat ze nog productiever met Power PDF kunnen werken.


Systeemvereisten:
 

 • Computer met een Intel® Pentium® 4-processor, of een nieuwere of gelijkwaardige processor
 • Ondersteunde besturingssystemen:
  • Windows 10
  • Windows 8 (32-bits of 64-bits)
  • Windows 8.1 (32-bits of 64-bits)
  • Windows 7 SP1 (32-bits of 64-bits)
 • Internet Explorer 8 of hoger
 • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
 • 700 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor programmabestanden; aanvullende ruimte vereist voor tijdelijke installatiebestanden en extra talen voor de gebruikersinterface
 • Toegang tot internet voor productregistratie en -activering, Dragon Notes en online programma-updates
 • Microsoft .NET Framework 4.0 moet zijn geïnstalleerd
 • Dvd-romstation (vereist bij installatie van schijf)
 • Ruisarme headset-microfoon voor Dragon Notes (niet meegeleverd)

Opmerking: Het programma werkt beter en sneller als de computer beschikt over een snellere processor, meer geheugen en meer beschikbare schijfruimte dan gespecificeerd in de minimale vereisten.

 

 

 

Product details

versie Nee
platform Nee
subtitel Nee
artikelcode Nee
publicatiejaar Nee
language Nee
product url Nee
EAN 3110556
uitgever EC Nee
ISBN 3110556