Welkom bij Easy Computing

Office Home & Student 2016 - Nederlands / Engels - 1 Gebruiker / 1 apparaat / Download

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 149,00

Snel Overzicht


De vertrouwde Office, nu nog beter!

Office Home & Student 2016 is de beste optie voor mensen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. De Home & Student versie, of officieel Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten, geeft je de volgende programma's:    Word 2016

    Excel 2016

    Powerpoint 2016

    OneNote 2016
 


Licentie oneindig bruikbaar!
Office Home & Student 2016 - Nederlands / Engels - 1 Gebruiker / 1 apparaat / Download

Omschrijving

De vertrouwde Office, nu nog beter!
Office Home & Student 2016 is de beste optie voor mensen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. De Home & Student versie, of officieel Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten, geeft je de volgende programma's:

    Word 2016
    Excel 2016
    Powerpoint 2016
    OneNote 2016Met Office Home & Student 2016 ben je helemaal klaar voor de toekomst. Met verbeterde ondersteuning voor Windows 10 en boordevol nieuwe features kun je nog productiever maken, creëren en delen.

De belangrijkste nieuwe features ten opzichte van de 2013 versie worden hier onder per programma benoemd:

Word
Samenwerken binnen teams, studiegroepen of met verre vrienden is makkelijker dan ooit geworden. Je kunt nu nog beter samen in een document werken, aanpassingen aanbrengen en gemakkelijk in de cloud opslaan.

Excel
Met sterk verbeterde visualisatieopties verander je cijfers in inzichten. Met vernieuwde aanbevolen grafieken geef je grote hoeveelheden data overzichtelijk en logisch weer. Een andere nieuwe functie zijn de verbeterde prognoses. Met een druk op de knop ontdek je trends in je gegevens en weet je wat de toekomst je gaat brengen.

Powerpoint
Spar over ideeën, voeg ze direct samen toe aan een presentatie en creëer samen zo effectief mogelijk. Plaats opmerkingen, vergelijk versies en sla gemakkelijk in de cloud op. Presentaties maken doe je tegenwoordig gewoon samen.

Onenote
Je persoonlijke notitieboekje is nog beter geworden. Voeg tags toe om snel te kunnn vinden wat je zoekt, sla ze op in de cloud om ze op ieder apparaat te kunnen openen en deel je notities met anderen.


 

Product details

versie Nee
platform Nee
subtitel Nee
artikelcode Nee
publicatiejaar Nee
language Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans
product url Nee
EAN 270033
uitgever EC Nee
ISBN 270033