Welkom bij Easy Computing

Pinnacle Studio 20 Plus -Win NL (DVD)

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 99,95

Speciale prijs: € 90,90

Snel Overzicht • Met Pinnacle Studio 20 Plus kunt u in HD en 3D bewerken op de tijdlijn
  met meerdere tracks, kiezen uit meer dan 1800 effecten in 2D en 3D en uw
  audio perfectioneren.


Pinnacle Studio 20 Plus -Win NL (DVD)

Omschrijving

De filmbewerkingssoftware die het allemaal heeft!

Maak uw visie werkelijkheid met deze krachtige filmbewerkingssoftware. Met Pinnacle Studio 20 Plus kunt u in HD en 3D bewerken op de tijdlijn met meerdere tracks, kiezen uit meer dan 1800 effecten in 2D en 3D en uw audio perfectioneren. Maak frame voor frame prachtige animaties met het nieuwe Stop beweging-animatie. Combineer opnamen van maximaal 4 camera's met de Multicamera Editor en voeg bewegende tekst of afbeeldingen toe aan een object met het nieuwe Beweging volgen. Live schermopnames maken is nu verbeterd. U kunt nu alles wat u op het scherm van uw computer ziet en hoort opnemen en toevoegen aan uw video's. Upload uw video's rechtstreeks naar sociale-netwerksites, exporteer deze voor populaire apparaten of brand ze op dvd met meer dan 50 nieuwe menusjablonen.

Aan de slag met de eenvoudige videobewerkingssoftware van Pinnacle
 • Krachtige videobewerking

  Bewerk als een professional met tot op het frame nauwkeurige bewerking op 24 tracks in HD en 3D. Snijd clips heel nauwkeurig bij, voeg effecten en overgangen exact toe waar u ze wilt hebben en nog veel meer.

 • Maak het nog pakkender

  Kies uit meer dan 1800 effecten in 2D en 3D. Maak fantastische animaties met stop beweging-animatie of creëer lagen met meerdere tracks dankzij de gebruiksvriendelijke instellingen voor transparantie.

 • Onbeperkte creativiteit

  Combineer maximaal 4 camerahoeken met Multicamera Editor. Houd een object bij en label het met het nieuwe Beweging volgen. De creatieve mogelijkheden zijn grenzeloos.

 • Corrigeren en verbeteren

  U kunt bijsnijden, pannen en zoomen, de kleur corrigeren en uw foto's en video's opschonen voordat u uw film maakt. Vervolgens kunt u ze voor elk filmproject opnieuw gebruiken.

 • Perfectioneer uw geluid

  Voeg een op maat gemaakte soundtrack toe met ScoreFitter-muziek zonder royalty's. U kunt het achtergrondgeluid automatisch laten verlagen zodat de dialogen en het commentaar altijd goed te volgen zijn, met Audio Ducking.

 • Neem uw scherm op

  U kunt eenvoudig studielessen op video of instructievideo's maken met Live schermopnames maken. Leg vast wat er op het scherm gebeurt, neem geluid en commentaar op en importeer het project op de tijdlijn voor bewerken en verfijnen.

 

Product details

versie Nee
platform Windows
subtitel Nee
artikelcode Nee
publicatiejaar Nee
language NL
product url Nee
EAN PNST20PLMLEU
uitgever EC Nee
ISBN PNST20PLMLEU