Welkom bij Easy Computing

Pinnacle Studio 20 Ultimate -Win NL (DVD)

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 129,95

Speciale prijs: € 119,95

Snel Overzicht


 • Pinnacle Studio 20 Ultimate


Pinnacle Studio 20 Ultimate -Win NL (DVD)

Omschrijving

De ultieme videobewerkingssoftware

Bewerk op úw manier met de kracht, creativiteit en controle van de videobewerkingssoftware van Pinnacle Studio 20 Ultimate. Verkrijg altijd het gewenste professionele resultaat met precisiebewerking op een onbeperkt aantal tracks in 4K, HD en 3D en geavanceerde audiogereedschappen. Met het nieuwe Beweging volgen kunt u bewegende tekst, afbeeldingen of een mozaïekvervaging toepassen op mensen of objecten. Maak uw creatieve visie werkelijkheid met stop beweging-animatie, nieuwe functies voor het bewerken van 360° Video en het bewerken van opnamen van meerdere camera's in 6 hoeken. En u beschikt over meer dan 2000 effecten, titels en overgangen en nieuwe hoogwaardige effecten van NewBlue. U bent klaar met uw project? Creëer fraai afgewerkte dvd's met meer dan 100 nieuwe menusjablonen.

Aan de slag met de eenvoudige videobewerkingssoftware van Pinnacle
 • Geavanceerde videobewerking

  Bewerk met grote precisie met besturing op basis van keyframes, bewerk op een onbeperkt aantal tracks in 4K, HD en 3D en pas uw werkruimte eenvoudig aan.

 • Creatieve controle

  Voeg impact toe met meer dan 2000 effecten in 2D en 3D. Maak fantastische animaties met stop beweging-animatie en plaats personen op verschillende achtergronden met het Groen Scherm-effect.

 • Live schermopnames maken

  U kunt eenvoudig studielessen op video of instructievideo's maken met Live schermopnames maken. Leg vast wat er op het scherm gebeurt, neem geluid en commentaar op en importeer het project op de tijdlijn voor bewerken en verfijnen.

 • Vol kracht

  Draai een slag in de rondte met nieuwe bewerking van 360° Video, combineer opnamen van maximaal 6 camera's in de Multicamera Editor en volg een object, label het of vervaag het met het nieuwe Beweging volgen. De creatieve mogelijkheden zijn onbegrensd en u heeft volledige controle binnen handbereik.

 • Gereedschappen op professioneel niveau

  Verkrijg altijd het gewenste professionele resultaat met krachtige bewerking en geavanceerde audiotools. Zorg dat het voor- en achtergrondgeluid altijd in balans zijn met Audio Ducking.

 • Premiumeffecten van NewBlue

  Til uw video's naar een hoger niveau met meer dan 900 voorkeuzen en meer dan 75 plugins, die exclusief worden geleverd met Pinnacle Studio 20 Ultimate. Nu met NewBlue Video Essentials 3

Product details

versie Nee
platform Windows
subtitel Nee
artikelcode Nee
publicatiejaar Nee
language NL
product url Nee
EAN PNST20ULMLEU
uitgever EC Nee
ISBN PNST20ULMLEU