Welkom bij Easy Computing

Print Easy, het gratis programma voor een snelle en geslaagde afdruk

NB: PrintEasy werkt niet onder Windows 8 en niet op 64-bits computers. 


Zonder de juiste software resulteert afdrukken maar al te vaak in een nodeloos tijdrovende en frustrerende bezigheid. De tekst valt net buiten de grenzen van de handig voorgesneden labels, die foto staat op het scherm wel, maar op de afdruk niet mooi centraal, en ga zo maar door.
Maar geen nood! Met Print Easy, de gratis afdruksoftware van Easy Computing, is afdrukken voortaan makkelijker dan ooit.

Het programma bevat een gebruiksvriendelijke module voor het professioneel afdrukken van elk type ontwerp. Het uitprinten van visitekaartjes, cd-labels en inlays, briefhoofden en etiketten, wenskaarten of bijvoorbeeld foto's is zo in een handomdraai gebeurd. Je kan met Print Easy tekst, eigen foto's en afbeeldingen invoegen afkomstig van je harde schijf, een scanner of een digitale camera. De teksten en afbeeldingen passen dankzij Print Easy precies op het door jou geselecteerde papier.

Behalve alle formaten Easy Computing-papier, van funky goudkleurige etiketten over cd-labels tot professioneel hoogglanzende foto's, ondersteunt Print Easy ook standaard papierformaten en enveloppen.

Om de gratis afdruksoftware Print Easy te downloaden, hoef je je enkel te registreren via onderstaand formulier. We geven je vervolgens de link onmiddellijk om Print Easy te downloaden.

Indien je op zoek bent naar een afdrukprogramma met meer uitgebreide mogelijkheden, een uitvoerige ontwerpmodule of een omvangrijke bibliotheek motieven, afbeeldingen en voorbeelden, raden we je graag onze gespecialiseerde PC Drukkerijen aan.


Systeemvereisten:

  • Windows® XP/Vista
  • (PrintEasy werkt niet onder Windows 8 en niet op 64-bits computers)
  • 256 Mb RAM geheugen
  • 25 Mb vrije schijfruimte
  • Adobe Flash-player