Welkom bij Easy Computing

Schoolbox CorelDRAW Graphics Suite 2017

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 129,00

Snel Overzicht

CorelDRAW Graphics Suite is een uitgebreid programma voor grafisch ontwerp, foto bewerking, pagina ontwerp en vector animatie. Maak in een handomdraai professionele ontwerpen en web animaties. Met een uitgebreide bestandscompatibiliteit en output mogelijkheden is CorelDRAW Graphics Suite uiterst geschikt voor al uw grafische projecten.Voor niet-commercieel gebruik. De functionaliteit is identiek aan de commerciële versie.Beschikbaar in de talen: English, Deutsch, Francais, Nederlands, Italiano, Espanol, Portugues.

Schoolbox CorelDRAW Graphics Suite 2017

Omschrijving

Paar uw creativiteit aan de ongeëvenaarde kracht van CorelDRAW® Graphics Suite 2017 voor het ontwerpen van graphics en lay-outs, het bewerken van foto's en het creëren van websites. Dankzij de geavanceerde ondersteuning voor Windows 10, weergave op meerdere monitors en 4K-schermen, kunnen nieuwe gebruikers, professionals uit de grafische sector, eigenaars van kleine bedrijven en amateurontwerpers met deze suite snel en probleemloos professioneel resultaat leveren. Ontdek de hoogwaardige en intuïtieve tools voor het maken van logo's, brochures, webafbeeldingen, reclame op sociale media of elk ander oorspronkelijk project. Ontwerp op úw manier met CorelDRAW.

Ontwerp op úw manier met CorelDRAW

Ga direct aan de slag

Ga direct aan de slag

Of u nu een nieuwe gebruiker of een ervaren ontwerper bent, met CorelDRAW Graphics Suite 2017 kunt u makkelijk aan de slag. Leer alle basisvaardigheden van deze grafisch-ontwerpsoftware aan of bekijk de nieuwe functies met een speciale 'opstartrondleiding' en ga direct productief aan het werk in een werkruimte die voldoet aan de vereisten van uw werkstroom. Profiteer van hoogwaardige inhoud en veelzijdige leermiddelen in het product om uw projecten te verrijken. Maak gebruik van de toegevoegde kracht van Windows 10, weergave op meerdere monitors en nieuwe ondersteuning voor 4K-beeldschermen.

Creëer

Creëer

Haal het optimale uit uw ontwerpvaardigheden met de geavanceerde maar intuïtieve functies van CorelDRAW Graphics Suite 2017. U kunt snel lettertypen vinden voor elk project met de verbeterde zoekfunctie en filteropties voor lettertypen. Werk sneller met het verbeterde mesgereedschap, waarmee u vectorvoorwerpen, tekst en bitmaps langs elk tracé kunt splitsen. Verfijn uw foto's met het gereedschap Retoucheer Kloon in Corel PHOTO-PAINT en corrigeer vervormingen van het perspectief in het verbeterde dialoogvenster Afbeelding rechtzetten.
 

Personaliseer

Personaliseer

U voelt zich direct als een vis in het water met al uw favoriete tools binnen handbereik. Pas de ontwerpruimte aan uw behoeften aan in de bijgewerkte interface en stel een eigen pictogramgrootte, een aangepaste desktop en randkleur voor vensters in. Verken en organiseer de lettertypen voor uw projecten met de nieuwe Corel Font Manager, en breid uw collectie met creatieve gereedschappen uit door enkele gratis tools te downloaden, of koop apps, plug-ins en macro's direct vanuit de toepassing.

Maak grote indruk

Maak grote indruk

Lever een professionele projectuitvoer die een blijvende indruk maakt op elk medium: van pakkende logo’s en borden tot oogstrelend marketingmateriaal, graphics voor het web en sociale media, billboards en meer. Dankzij de toonaangevende compatibiliteit met bestandsindelingen en geavanceerde tools voor kleurenbeheer, biedt CorelDRAW Graphics Suite 2017 de flexibiliteit en nauwkeurigheid die u nodig heeft voor al uw projecten. Ontdek de levendige en positieve community van Corel-gebruikers en laat u tijdens uw creatieve reis door hen inspireren.


Versies vergelijken

 

Systeemvereisten
  • Microsoft Windows 10, Windows 8.1 of Windows 7, 32-bits of 64-bits, met de nieuwste updates en servicepacks
  • Intel Core i3/5/7 of AMD Athlon 64
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ruimte op de harde schijf
  • Multi-touchscherm, muis of tablet
  • Schermresolutie van 1280 X 720 bij 100% (96 dpi)
  • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
  • Microsoft .Net Framework 4.6
  • NIET meer vereist voor de 2017 versie: Dvd-station
  • Internetverbinding vereist voor het aanmelden voor het verifiëren van CorelDRAW Graphics Suite, het ontvangen van updates ter verbetering van prestaties en de stabiliteit, voor toegang tot online inhoud en het gebruik van bepaalde functies, zoals QR-codes en het Content Center. U kunt CorelDRAW Graphics Suite offline gebruiken, zolang u ten minste eenmaal per maand een verbinding maakt, zodat we uw softwarelicentie kunnen valideren.Product details

versie Nee
platform Windows
subtitel Nee
artikelcode Nee
publicatiejaar Nee
language Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans
product url Nee
EAN CDGSX8MLDPAEU
uitgever EC Nee
ISBN CDGSX8MLDPAEU