Welkom bij Easy Computing

Serif PhotoPlus X5 CD-ROM NL

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 59,90

Speciale prijs: € 25,00

Snel Overzicht

Maak foto's en verfraai ze vervolgens met het bekroonde PhotoPlus X5.Bewerk, corrigeer, verbeter en organiseer uw gehele fotoverzameling met behulp van deze krachtige en intuïtieve software. U kunt met de gebruiksvriendelijke gereedschappen rode ogen corrigeren, een oude foto herstellen, prachtige effecten toevoegen en nog veel meer. U kunt met de software zelfs geavanceerde taken uitvoeren, zoals het bewerken van Raw-bestanden, het samenvoegen van HDR-afbeeldingen, enzovoort.

voorkant van Serif PhotoPlus X5 NL

Omschrijving

- Professionele resultaten verkrijgen.
Gebruik geavanceerde gereedschappen voor het nauwkeurig regelen van kleuren, vloeiende kleurovergangen en minder stroken in het kleurverloop, en gebruik de samenvoegingsfunctie voor RAW-studio- en HDR-afbeeldingen om professionele foto's te maken waar u trots op kunt zijn.


- Bewerken, verbeteren en repareren.
Herstel beschadigde foto's en repareer oude afbeeldingen met speciale gereedschappen en corrigeer veelvoorkomende problemen met foto's met behulp van PhotoFix.


- Wees creatief.
Transformeer foto's met creatieve gereedschappen en functies. Maak bijvoorbeeld van een kleurenfoto een zwart-witfoto of verander het complete uiterlijk van een foto door stilistische effecten, filters en overvloeimodi te gebruiken


- Organiseren, voltooien en delen.
Houd grip op uw steeds groter wordende fotoverzameling en vind uw favoriete foto's gemakkelijk met de geïntegreerde organiser. Laat uw foto's in een prachtig fotoboek of collage aan familie en vrienden zien.

 

Systeemvereisten:

  • Microsoft Windows® XP* SP2 (32 bit), Windows Vista,  Windows 7, Windows 8
  • 512MB RAM
  • 833MB free hard disk space (an additional 671MB required for Serif Photo Projects)
  • 1024 x 768 monitor resolution

Product details

versie Nee
platform Nee
subtitel Nee
artikelcode PHPX5NLMBRT
publicatiejaar Nee
language Nee
product url Nee
EAN 703115687653
uitgever EC Serif
ISBN Nee