Welkom bij Easy Computing

Serif DrawPlus X8 - Engels - download

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,99

Snel Overzicht

Levering


Als u direct afrekent ontvangt u na +/- 15 min. een email met alle gegevens om het programma te downloaden en te installeren. Let op! Digitale leveringen kunnen niet worden geretourneerd.Licentie

Dit artikel bevat een licentie voor onbepaalde tijd voor 1 gebruiker en kan op 2 Windows-computers worden geinstalleerd. Er zijn geen abonnemenstkosten aan verbonden.


Serif DrawPlus X8 - Engels - download

Omschrijving

Verander de manier waarop u digitale kunst tekent voor altijd.

Geniet van tal van nieuwe functies in de nieuwe DrawPlus X8 die u kunnen helpen ongelofelijke illustraties te maken waarvan iedereen zal houden. U geniet van uw werk, geniet nu van de manier waarop u dit doet! Klik hier om de DrawPlus-versies te vergelijken (PDF).

De lijnen definiëren

Geniet van een nieuwe manier om lijnen te tekenen op uw digitale canvas met gebruik van B-Splines, een van ons meest gevraagde nieuwe functies. Het is sneller, gemakkelijker en natuurlijker dan ooit tevoren. Klik eenvoudig op ieder punt en bewerk de curven om uw perfecte tekening te maken.

DrawPlus X8 biedt ook nauwkeurigere lijnen. De nieuwe optie haarlijn geeft u de precisie die u nodig heeft bij het maken van ingewikkelde ontwerpen en lijnen. Met haarlijnen kunt u de dunst mogelijke lijnen maken, perfect voor speciale printopdrachten, zoals illustraties voor snijders.

Vormen maken van uw lijnen is ook gemakkelijk, omdat ze gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden; het is alsof u kunt toveren! U heeft de volledige controle en kunt de meest unieke en fantastische ontwerpen maken met deze intuïtieve lijngereedschappen.
 

Geef uw creativiteit vorm

AutoVormen zijn zo eenvoudig te maken en kunnen voor verschillende taken gebruikt worden, zoals opvallende logo's en ontwerpen voor u of uw bedrijf. Dupliceer, roteer en spreid iedere vorm of ontwerp met slechts een klik met het nieuwe gereedschap Dupliceren en maak snel en gemakkelijk tekeningen met meerdere afbeeldingen. Ideaal voor posters, flyers, wenskaarten en nog veel meer.

Meerdere objecten schalen is nu zelfs nog intuïtiever met de functie Intelligent schalen waarmee u de afmeting van de objecten kunt bewerken zonder dat ze hun originele positie verliezen. Dit is een geweldig gereedschap om te gebruiken bij het maken van grafieken, flowcharts en diagrammen zodat objecten geschaald kunnen worden zonder dat de algehele opmaak aangetast wordt, hetgeen op den duur minder werk oplevert voor u.

Bij het ontwerpen van logo's kunt u gebruik maken van de verbeterde functie contouren om een prachtig effect van verschuiving aan te brengen waardoor het logo van uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie

 

Tekenen en vullen

Met het nieuwe gereedschap Gebied vullen is het vullen van vormen, zelfs onvolledige vormen, met een kleur makkelijker dan ooit. In slechts enkele klikken kunt u een object of collectie lijnen nauwkeurig vullen zonder gecompliceerde processen. Het is perfect voor het vullen van automatisch overgetrokken foto's, zoals zwart-wit schetsen waarvan het nauwkeurig vullen normaliter erg veel tijd en moeite kost.

Prachtige patroonvullingen

Heeft u ooit de wens gehad om vormen te vullen met uw eigen aangepaste patronen van een ontwerp of tekening? Met de intuïtieve Vectorpatroonvullingen van DrawPlus X8 kunt u deze wens in vervulling brengen! Voeg gemakkelijk vooraf ingestelde vullingen, arceringen of uw eigen patroonvullingen toe. Perfect voor schetsen of technische tekeningen zoals kaarten

Gemakkelijk importeren en exporteren

DrawPlus X8 geeft u de meest professionele uitvoer, nu met CMYK-effecten en nieuwe eigen EPS-export. Er zijn zoveel opties waaruit u kunt kiezen; met aanpassingen voor kleurruimte, transparantiedetails en opties om tekst uit te voeren als curven of lettertypen. En maakt u zich geen zorgen, u kunt PDF's importeren in enkele klikken, zodat al uw belangrijke documenten op één locatie geopend kunnen worden.

Diavoorstellingen die een impact maken

Het creëren van een opvallende presentatie of diavoorstelling die indruk maakt was nog nooit zo gemakkelijk. Maak een impact met gebruik van de nieuwe functie Rostrum Diavoorstelling waarmee u eenvoudige, maar verbluffende effecten kunt toevoegen, zoals pannen en zoomen voor een soepele overgang tussen iedere sectie. U kunt het vervolgens exporteren als een film of flash-bestand om met anderen te delen.

Schilder als een professional

Schilderen en schetsen werd verder verbeterd in DrawPlus X8 met een nieuwe set penselen die u altijd bij uw creatieve hand hebt. Geniet van nieuwe effecten zoals houtskool, pen en sponspenseel, die geweldig zijn voor het toevoegen van vervaging, uitsmeren, verscherpen, herstellen of verwijderen om het perfecte digitale kunstwerk te produceren.

Creëer de perfecte foto

Visueel verbluffende fotokunst is zo gemakkelijk te creëren in DrawPlus X8 met foto-effecten als geen andere tekensoftware. Het krachtige FotoLab heeft meer creatieve mogelijkheden dan ooit tevoren, zoals het nieuwe kloongereedschap, en met de filters levendigheid, split tone en helderheid kunt u uw foto's nog meer verbeteren en adembenemende beelden creëren.

Verfijnde accenten toevoegen aan uw illustraties is nu gemakkelijker omdat u bij de conversie van uw tekeningen naar een foto meer controle heeft over de instellingen en een reeks effecten kunt toepassen op uw ontwerpen zodat uw digitale kunst nog verder verbeterd wordt.

 

Systeemvereisten

Minimum systeemvereisten

 • Windows-gebaseerde pc* met dvd-station en muis
 • Besturingssystemen: Microsoft Windows® XP SP3 (32-bits) Windows® Vista (32- of 64-bits), Windows® 7 (32- of 64-bits) Windows® 8 (32- of 64-bits), Windows® 10 (32- of 64-bits)
 • 512 MB RAM (1 GB RAM voor 64-bits verwerking)
 • 340 MB vrije ruimte op de harde schijf (701 MB inclusief optioneel PhotoStack-programma)
 • Resolutie van 1024 x 768 (met 100% schalen)

Optionele vereisten

 • Windows-compatibele printer.
 • TWAIN-compatibele scanner en/of digitale camera
 • Drukgevoelig tekentablet
 • Een internetaccount en verbinding is vereist voor toegang tot online bronnen

Overige opmerkingen

 • Voor het bewerken van grote en/of complexe afbeeldingen zijn meer systeembronnen en geheugen vereist
 • Om optimaal te genieten van de verbeteringen in X8, worden een multicoreprocessor, 64-bits editie van Windows 8/7/Vista en 3 GB of meer RAM aanbevolen.

 

Product details

versie 8
platform Windows
subtitel Nee
artikelcode Nee
publicatiejaar 2014
language EN
product url Nee
EAN DPX8UKESD
uitgever EC Serif
ISBN DPX8UKESD