Welkom bij Easy Computing

Alles wat u nodig heeft om de perfecte website te creëren

webplus

 

Klik hier voor een product overzicht

 

De krachtigste webontwerpsoftware die we ooit hebben gemaakt

WebPlus X8 heeft zoveel nieuwe functies die u meer kracht en controle geven over uw websites dan ooit tevoren. Probeer onze beste webontwerpsoftware ooit vandaag uit, we weten dat u er dol op zult zijn! Klik hier om WebPlus-versies te vergelijken (PDF).

Indrukwekkende websites, indrukwekkende afbeeldingen

Beelden spreken meer dan duizend woorden, dus we hebben het eenvoudiger gemaakt om leven toe te voegen aan uw website in WebPlus X8. Galerijen zijn flexibeler en u kunt nu meer besturingselementen gebruiken dan ooit. Vertel uw verhaal via een serie afbeeldingen door uw foto's te organiseren volgens het tijdstip waarop ze gemaakt werden, zodat ze in de juiste volgorde weergegeven worden.

Een meesterwerk creëren kost tijd, maar een geweldige website creëren, met prachtige galerijen duurt slechts een paar klikken in WebPlus!

#

Beveilig uw werk extra met de nieuwe watermerkfunctie. Plaats uw eigen digitale stempel op elke afbeelding die u toont op het web door semitransparante tekst en logo's toe te voegen aan foto's, met volledige controle over de positie, grootte, kleur, en nog veel meer.

#

Uw klanten kunnen op een geheel nieuwe manier interacteren met uw foto's aangezien u dankzij het nieuwe vergrootglas meer details kunt laten zien van uw producten en afbeeldingen. Via het vergrootglas kunnen bezoekers in- en uitzoomen om uw afbeeldingen in hun hoogste resolutie te bekijken.

#

Het is nu nog gemakkelijker voor mensen om uw geweldige beelden te delen met de wereld. Een nieuwe rollover-Pinterest-knop kan op de afbeeldingen geplaatst worden, zodat uw kunst, creatieve projecten en fotografie met slechts één klik kunnen worden gedeeld!

Uw webformulieren, uw stijl

Het is erg belangrijk om te communiceren met uw klanten, dus we hebben het makkelijker gemaakt met nog meer kant-en-klare formulieren om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. Kies uit een verscheidenheid van kant-en-klare thema's, met inbegrip van feedbackformulieren, contact- en aanmeldingsformulieren, die u vervolgens kunt aanpassen met behulp van de ingebouwde opties, en door gebruik te maken van uw eigen achtergrondkleuren.

Met één eenvoudig formulier, kunt u uw bedrijf openstellen voor rechtstreekse feedback, terwijl u uw klanten toch een gevoel van privacy en professionaliteit geeft, wat niet het geval is met een gewone e-maillink. U zult meer reacties ontvangen zonder dat u codeertaal hoeft te gebruiken. Het is echt zo makkelijk.

Intelligente objecten die het werk voor u doen

Of u nu een expert bent, een beginner of ergens tussenin, u wilt dat uw webgereedschappen zo intuïtief mogelijk zijn. Om u hiermee te helpen, werden de intelligente objecten in WebPlus opnieuw ontworpen zodat ze voldoen aan uw behoeften.

Creëer en beheer tal van krachtige en populaire gratis webfuncties, zoals forums, blogs, accommodatieboeker, en nog veel meer, dit alles met slechts één aanmelding. Intelligente objecten kunnen nu ook makkelijker worden opgeslagen en vervolgens hergebruikt worden voor andere sites, en ook meerdere keren gebruikt worden op een site met verschillende instellingen.

Er is ook een effectievere zoekfunctie waarmee bezoekers kunnen zoeken in blogs, gewone inhoud en intelligente objecten, om snel te vinden wat ze nodig hebben.

Maak indruk met de nieuwe Slider Studio

Mooie websites maken is zo gemakkelijk met de nieuwe Slider Studio. U kunt het gedrag van schuifregelaars instellen, interactiviteit beheren, en deelvensters toevoegen, verwijderen en volledig ontwerpen, allemaal op één plek. Elke schuifregelaar kan eenvoudig worden aangepast aan uw websiteontwerp, en aan uw behoeften. De speciale Slider Studio maakt het toevoegen van visuele impact zo gemakkelijk.

Geavanceerd design, krachtige HTML5

HTML5 Features

Professioneel websiteontwerp is eenvoudiger dan ooit dankzij WebPlus X8, aangezien aangepaste codering nu gebruiksvriendelijker is dan ooit tevoren. U kunt HTML5 en CSS geavanceerder bewerken wat u ook meer controle geeft over uw ontwerp, en meer flexibiliteit wanneer u die nodig hebt.

HTML5 Audio Tools

Dankzij de nieuwe HTML5-audiospeler, een aanvulling op de HTML 5-videospeler, kunt u uw eigen audio, muziek en afspeellijsten hosten en afspelen in een uiterst compatibele speler, zonder een dienst van derden of een widget te gebruiken. En dankzij een selectie van kant-en-klare thema's kunt u in slechts enkele klikken een professionele audio-speler creëren!

Vlotter, gestroomlijnder met meer aanpassingsmogelijkheden

Creëer mooie, interactieve websites door tal van gestroomlijnde effecten toe te voegen. U kunt genieten van functies zoals het laten vervagen van objecten op uw pagina en een soepele paginaschuifregelaar voor het omhoog en omlaag bewegen op uw pagina's voor een betere gebruikerservaring.

Dankzij de nieuwe ingebedde lettertypen kunt u kiezen uit een reeks aantrekkelijke, webveilige, ingebedde lettertypen die eruit zullen zien zoals bedoeld zonder dat ze in afbeeldingen geconverteerd worden. Dit zorgt ervoor dat uw website veel makkelijker zal worden opgepikt in zoekmachines en dat uw websitetekst er precies zo zal uitzien als bedoeld. En met de 40 ingebedde lettertypen kunt u er zeker van zijn dat lettertypen nu toegankelijker zijn en er op elk scherm hetzelfde uitzien.

Verfijn uw websiteafbeeldingen met nieuwe en verbeterde filtereffecten zoals leuke retro Trail-effecten, directioneel doezelen, slagschaduw en nog veel meer.

#

Nieuwe functie voor het verifiëren van sitelidmaatschap

Een nieuwe sitelidmaatschapwidget biedt sitegebruikers een aantrekkelijker manier om zich aan te melden en te communiceren dankzij secties voor leden, en veel meer controle over hun account. Ze hebben gemakkelijkere toegang tot hun avatars en profielen, schermnamen, wachtwoorden, en abonnementen op mailinglijsten.

#

Uw site is veilig

U kunt uw site, inclusief lettertypen en gelinkte bronnen, bewaren als een pakket, waardoor het zoveel makkelijker is om online een back-up te maken van uw site, in geval er iets gebeurt met uw computer. Bovendien ondersteunt WebPlus X8 nu SFTP-verbindingen wanneer u uw site naar een externe server publiceert en beheert. En deel uw werk met andere ontwerpers en klanten, veel eenvoudiger dan tevoren.

#

Exporteer uw widgets

Ontwerpers die meerdere softwarepakketten gebruiken, kunnen genieten van een snellere workflow door objecten die werden ontworpen in WebPlus te exporteren als widgets. Navigatiebalken, galerijen, formulieren, schuifbalken en nog veel meer kunnen in een mum van tijd gemaakt worden en vervolgens geëxporteerd worden als widget naar andere websitesoftware, in slechts een paar klikken, zodat u meer tijd hebt om te werken aan wat belangrijk is.

Live webontwerpassistent

WebPlus begeleidt u bij uw webontwerp; het is er voor u elke stap van de weg. Met de nieuwe interactieve, taakgebaseerde webontwerpassistent, hebt u uw websiteontwerp te allen tijde onder controle, en wordt u eraan herinnerd als er iets niet helemaal goed zit. U kunt fouten automatisch of handmatig oplossen en SEO-verbeteringen maken. WebPlus X8 biedt u de stapstenen om sneller en makkelijker een vlekkeloze website te maken.

Uw websitetaken organiseren is ook gemakkelijker dan ooit, dankzij de mogelijkheid om uw eigen intuïtieve herinneringen toe te voegen waardoor u een stap achteruit kunt zetten en ervoor kunt zorgen dat alles goed zit voor uw website online gaat.

Live webontwerpassistent

En er is nog veel meer…

Er zijn zoveel geweldige nieuwe functies in WebPlus X8 om van te genieten, en geloof het of niet, er is nog meer...!

U kunt nu rechtstreeks vanuit WebPlus afbeeldingen naar uw site scannen, tekst op websites plaatsen als platte tekst en u hebt nog meer controle over de stijl van uw links, wat uw gebruikers een soepelere, gestroomlijndere online ervaring biedt.

De lijst is eindeloos, dus haal WebPlus X8 vandaag in huis, u zult er net zo dol op zijn als wij.

Klik hier voor een product overzicht

Minimum systeemvereisten

- Windows-pc met dvd-station en muis
- Microsoft Windows® 8, 7, Vista, of XP SP3 (32-bits) besturingssysteem
- 1 GB RAM
- 396 MB vrije ruimte op de harde schijf
- 1024 x 768 beeldschermresolutie (DPI 100%)
- Internetaccount en internetverbinding vereist om uw site op het web te publiceren en toegang te krijgen tot online bronnen.
- Internet Explorer 8

Aanbevolen vereisten

- 560 MB vrije ruimte op de harde schijf
- Voor het bewerken van grote en/of complexe documenten zijn meer systeembronnen en geheugen vereist.

Optionele vereisten

- Internet Explorer 9 (voor betere HTML5-compatibiliteit)
- Windows-compatibele printer
- Scanner en/of digitale camera met TWAIN-ondersteuning

Veel gestelde vragen

Met welke versies van Windows werkt WebPlus X8? Werkt het met de 32-bits en 64-bits edities?

Ja! WebPlus X8 is beschikbaar in zowel 32-bits als geïntegreerde 64-bits versies, dus u kunt WebPlus X8 installeren en gebruiken op 32- of 64-bits edities van Windows 8, 7 en Vista, plus 32-bits edities van Microsoft Windows XP.

U vermeldt niet welke processor vereist is voor WebPlus X8, zal het werken op mijn oude computer?

Als uw computer al Windows heeft, (en uw processor SSE2 ondersteunt, wat waarschijnlijk het geval is) zult u WebPlus X8 kunnen gebruiken.Het enige wat u echt nodig hebt om de volledige ontwerpkracht van WebPlus X8 te gebruiken, is wat harde schijfruimte, een scherm, een muis of andere aanwijzer en een internetverbinding om uw site te publiceren.

Webdesign en publiceren

Heb ik webontwerpervaring nodig? Moet ik HTML kennen of kunnen coderen?

Nee! U hoeft geen webcodering te kennen of te gebruiken of al eerder een website ontworpen te hebben om WebPlus te gebruiken. WebPlus biedt u een eenvoudige, visuele manier om pagina's en websites te bouwen met gevarieerde inhoud en functies. U kunt vanaf nul beginnen met ontwerpen of met een sjabloon, uw site aanpassen met eenvoudig slepen en neerzetten en hem tot slot publiceren!

Kan ik YouTube-video's en socialemediaknoppen toevoegen?

Ja! WebPlus maakt het eenvoudig om YouTube- en andere video's te integreren, en om socialemediaknoppen toe te voegen aan sites zonder technisch te worden. U hoeft geen code in te voegen van externe sites, u kunt interactieve objecten gewoon slepen en neerzetten waar u wilt – het is een fluitje van een cent. Deze eenvoudige interactiviteit geldt ook voor andere gadgets zoals blogs, formulieren, kaarten, zoekfuncties, geanimeerde banners, forums, fotogalerijen en nog veel meer.

Kan ik websites bouwen die er goed uitzien op zowel mobiele telefoons, tablets als gewone computers?

Ja! Bijpassende sjablonen voor mobiele telefoons en grotere schermen zijn inbegrepen, en er zijn enkele slimme functies die achter de schermen werken zodat uw website bezoekers automatisch de beste pagina's zien. U kunt dezelfde inhoud plaatsen op beide versies van uw site of de mobiele site slanker maken zodat hij beter geschikt is om onderweg te bekijken. De pagina's behouden automatisch hun eigen navigatiebalken en zowel gewone als mobiele pagina's kunnen naast elkaar gepubliceerd en gehost worden zonder conflict.

Zal mijn gepubliceerde website eruitzien zoals mijn WebPlus-ontwerp?

Ja, en u kunt het aan uzelf bewijzen door om het even wanneer een voorbeeld van uw website te bekijken in elke browser.

Kan ik mijn website optimaliseren voor zoekmachines?

Ja, dat kan! Van het gebruik van paginastijlen, verborgen tekst, trefwoorden en zoekmachineoptimalisaties, WebPlus maakt het eenvoudig om uw website aan te passen zodat hij nuttiger is voor zoekmachines en mensen die een zoekmachine gebruiken. Valideer en registreer uw website bij Google en andere zoekmachines, en voeg Google Analytics toe zodat u uw site kunt monitoren en nog beter kunt maken.

Kan ik e-commerce toevoegen? Kan ik een volledig werkende winkel maken?

Ja, dat kan! WebPlus bevat stapsgewijze configurators voor e-commerce zodat het duidelijk is wat u moet doen. Het is gemakkelijk om producten, foto's, beschrijvingen, prijzen, verzendkosten en knoppen voor 'Toevoegen aan mandje' of andere koop-knoppen naar keuze toe te voegen. WebPlus bevat e-commerce-instellingen voor PayPal, Mal's en RomanCart, zodat u bestellingen en betalingen per kaart van over de hele wereld kunt aanvaarden voor allerlei aankopen, maar u kunt ook een ander mandje toevoegen indien u dat wenst. En in tegenstelling tot sommige andere webbuilders, is er geen limiet op het aantal e-commercepagina's of items per pagina.

Ben ik verplicht om hosting van Serif te gebruiken of Serif-advertenties te tonen?

Nee! WebPlus X8 is een flexibel ontwerpprogramma, u hebt het voor het zeggen. Het kan u helpen met sjablonen, gratis gadgets, kant-en-klare illustraties, intelligente functies, hostingopties en stapsgewijze processen om webdesign te vereenvoudigen, maar wat uw bezoekers zien en waar u publiceert is volledig aan u. Serif dwingt u niet om een bepaalde dienst of functie te gebruiken en u kunt zelfs volledig nieuwe functies toevoegen door uw eigen code in te voeren.

Compatibiliteit

Zijn WebPlus-websites compatibel met populaire webbrowsers?
    Ja, en u kunt uzelf overtuigen door in de browser van uw keuze een voorbeeld te bekijken van uw website voor u deze publiceert, zodat u weet dat hij er perfect zal uitzien voor uw klanten en de rest van de wereld. WebPlus heeft boeiende functies zoals geanimeerde banners en fotogalerijen die werken op moderne mobiele telefoons en tablets en ook op laptops en desktops.

Kan ik WebPlus X8-bestanden openen in oudere versies van het product?
    Ja, we introduceerden voorwaartse compatibiliteit in WebPlus X2, dus u kunt WebPlus X8-bestanden openen in versies X2, X4, X5, X6, X7 en natuurlijk X8. Als een nieuwer bestand wordt geopend in oudere software, zullen er allicht enkele verschillen zijn als gevolg van de nieuwe functies, dus het is aanbevolen om een back-up op te slaan en te werken op kopieën als u bestanden gebruikt in een andere versie van WebPlus. WebPlus X8 kan zelfs bestanden openen uit WebPlus 9.

Wat kan ik importeren en exporteren?

Importeer afbeeldingen: JPG, PNG, TIFF, Adobe® Photoshop® PSD, RSS-fotogalerijfeeds, SVG, SVGZ, GIF, J2K, JXR, WDP, HDP, ICO, WMF, EMF, SMF, TGA, PCD, PCX, PSP, SPP, RAS, SUN. Transparantie ondersteund. Kleurmodellen: CMYK-, RGB-, HSL- en Grijswaarden-kleurenkiezers ondersteund. Importeer tekst en pagina's: Importeer HTML-pagina's en -fragmenten. Importeer Microsoft® Word DOC- en DOCX-, TXT-, STT-, RTF-, WPD-, WPS-, WRI-, ODT-tekstdocumenten en WebPlus-publicaties en -sjablonen vanaf WebPlus 7. Importeer gegevens: SDB-, ODBC- gegevensbronnen zoals Access, SQL en nog veel meer en kopieer gegevens van spreadsheets zoals Excel. Importeer media en interactiviteit: YouTube-video's, Vimeo-video's, MP4-, WebM- en OGG-video's, FLV Flash-video en SWF Flash®. MP3-, M4A-, AIFF-, WAV-audio, Podcasts, RSS-feeds, en FDF-formuliergegevens. Sluit Google Maps, AdSense, Analytics, en Google- en Bing-webmastervalidatie in. Sluit uw eigen bestanden van elk formaat in zodat ze gedownload kunnen worden. Voeg Java-applets, HTML, JS, JQuery en andere webcode in. Sleep ook afbeeldingen, tekst en andere gegevens rechtstreeks naar uw pagina en zet ze neer.

    Publiceer naar: Serif of een andere webhost. Publiceer naar FTP-servers, met eenvoudig uploaden, publiceren in één klik, en een ingebouwd bestandsbeheerprogramma. Accountgegevens kunnen bewaard worden, en er kan een back-up gemaakt worden van uw WebPlus WPP-sitedesignbestand op externe servers voor veiligheid. Bewaar of exporteer: HTML voor online publiceren via de ingebouwde uploadservice, publiceer als HTML naar lokale map, als PDF voor beoordeling, publiceer RSS-feeds, bewaar tekst als STT-, RTF-, TXT-, UTX-, UTF-tekstbestanden, en bewaar WebPlus WPP-publicaties (compatibel met WebPlus X2 en hoger) zodat ze bewerkt kunnen worden. Kopieer en plak ook inhoud naar andere programma's. Exporteer afbeeldingen: JPG, PNG, TIFF, SVG, SVGZ, WDP, BMP, J2K, GIF, EMF, WMF, SMF. Exporteer geselecteerde objecten, geselecteerd gebied, of volledige pagina's. Exporteer elke grootte/resolutie. Transparantie en wijzigen in kleurdiepte en - model aangeboden waar ondersteund door de bestandsindeling.

Geweldige ondersteuning

Voor meer Veelgestelde vragen, online Procedures, en artikels over het oplossen van problemen, bezoek CommunityPlus.

 

Klik hier voor een product overzicht