ABBYY FineReader 15 Standard

Referentie: FR15SW-FMPL-X

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 199,00

Datasheet

sku FR15SW-FMPL-X
formaat Digitale levering

Meer informatie

ABBYY FineReader 15
Bespaar tijd en moeite door documenten op een eenvoudige en productieve manier te gebruiken en af te ronden. Werk met elk document (of het nu digitaal is gemaakt of van papier is geconverteerd) op dezelfde efficiënte manier. Open en bewerk teksten, tabellen en de volledige lay-out van uw PDF zonder extra conversiestappen uit te voeren.

PDF's bekijken en organiseren en door de PDF's navigeren
Blader door pagina's, opmerkingen en metagegevens. Selecteer een handige weergavemodus op basis van uw leesvoorkeur. Pagina's toevoegen, verwijderen, aanpassen, roteren en bijsnijden. Documenten samenvoegen tot één PDF.

Informatie uit PDF's opnieuw gebruiken
Haal (kopieer en plak) met behoud van de opmaak en met slechts een paar muisklikken tekst en tabellen rechtstreeks uit elke PDF. Controleer de metagegevens, werk deze bij en verifieer de digitale handtekening om de authenticiteit en integriteit van het document te garanderen.

Informatie ophalen uit alle soorten PDF's
Vind door gebruik te maken van full-text zoeken op trefwoorden en van bladwijzers snel en gemakkelijk de gezochte informatie, zelfs in gescande PDF's. Zodra het document is geopend, detecteert FineReader PDF automatisch de niet-doorzoekbare PDF-documenten en past onmiddellijk OCR (Optical Character Recognition) toe om ze doorzoekbaar te maken.

Het beheren van de opmerkingen en het bespoedigen van de besluitvorming
Zoek op trefwoorden, sorteer, filter en wijs een status toe aan de opmerkingen. Ook kunnen er gemakkelijk stempels worden toegevoegd om de status van het hele document aan te geven.

Gevoelige informatie bewerken
Voorkom de openbaarmaking van voorkennis of vertrouwelijke informatie met een betrouwbare bewerkingstool. Verwijder permanente en onomkeerbaar gevoelige informatie zoals persoonsgegevens, bankrekeningnummers, enz. uit een PDF, met inbegrip van de tekst, kop- en voetteksten, opmerkingen en metagegevens. Werk efficiënt door het hele document binnen enkele seconden te doorzoeken en te bewerken.

Converteer PDF's naar bewerkbare formaten
Zet PDF's, afzonderlijk of meerdere tegelijk, snel om in een volledig bewerkbaar formaat zoals Microsoft Word, Excel en meer. ABBYY's intelligente technologieën voor OCR- en PDF-documentconversie garanderen een uitstekende nauwkeurigheid en handhaven de lay-out en de structuur, zodat het bewerken van het document moeiteloos kan worden voortgezet.

Doorzoekbare PDF's creëren
Verander papieren documenten, scans en gescande PDF's eenvoudig in doorzoekbare PDF's, zodat u snel documenten uit digitale archieven kunt opvragen en toegang kunt krijgen tot de informatie in deze documenten. FineReader PDF ondersteunt het PDF/A-formaat, de standaard voor langetermijnarchivering, met alle conformiteitsniveaus en varianten van PDF/A-1 tot PDF/A-3

Systeemvereisten

Besturingssysteem:

  • Microsoft® Windows® 10 / 8.1 / 8 / 7
  • Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2008 R2 (including the use with Remote Desktop, RemoteApp and Remote Desktop Web Access)


Hardware:

  • PC met minimaal 1 GHz (x86 of x64) en SSE2 ondersteuning 
  • 1 GB RAM (4 GB RAM aanbevolen)
  • 1,2 GB vrije schijfruimte voor standaard software-installatie plus 1,2 GB extra voor een optimale werking van het programma 
  • Monitor met een resolutie van 1024x768 of hoger
  • Internetverbinding voor de productactivering

2 other products in the same category: