Adobe Photoshop Elements 2020 (PC / Windows) (Dutch)

Referentie: 5051254651215

Fabrikant:

€ 100,43

Datasheet

ean 5051254651215
breedte 13.50
hoogte 19.10
lengte 1.40
formaat DVD-Doos

Meer informatie

Het is nu makkelijker dan ooit om je foto's er fantastisch te laten uitzien en ze te veranderen in creatieve aandenkens die je voor altijd blijft koesteren:

- De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
- Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, een fantastische plaats waar je nieuwe fototrucs en -technieken kunt ontdekken.
- Je kunt moeiteloos creeren, bewerken en ordenen met automatisch foto's inkleuren, onderwerpen selecteren met een klik, huidtinten verzachten en nog veel meer.
- Wanneer je eraan toe bent om je vaardigheden te vergroten, word je door 55 stapsgewijze bewerkingsopties met instructies geholpen met het verwijderen van ongewenste objecten, het met penseel aanbrengen van leuke patronen, het vervangen van achtergronden en nog meer om precies het uiterlijk te krijgen dat je wilt.
*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

3 other products in the same category: