Adobe Photoshop Elements 2020 + Premiere Elements 2020 (PC / Windows) (Dutch)

Referentie: 5051254651376

Fabrikant:

€ 151,25

Datasheet

ean 5051254651376
breedte 13.50
hoogte 19.10
lengte 1.40
formaat Box

Meer informatie

Maak met gemak verbluffende foto's en video's en verander ze in creatieve aandenkens en films die je voor altijd blijft koesteren.

- De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
- Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, de plaats waar je nieuwe foto
- en videotrucs en technieken kunt ontdekken.
- Vind videos net zo gemakkelijk als fotos dankzij automatische herkenning van personen en Slimme tags op basis van onderwerpen.
- Je kunt moeiteloos foto's creeren, bewerken en ordenen met automatische inkleuring, onderwerpen selecteren met een klik, en nog veel meer.
- Verbeter korrelige, bij weinig licht gemaakte videofragmenten via eenvoudig slepen en neerzetten.
- Verwijder ongewenste objecten uit foto's, maak timelapse-videos en meer met 78 bewerkingsopties met stapsgewijze instructies.
- Deel je herinneringen via GIF-animaties, videocollages, dynamische fotopresentaties en volledige films.
*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

3 other products in the same category: