Adobe Premiere Elements 2019 (PC / MAC) (English)

Referentie: 5051254647843

Fabrikant:

€ 100,43

Datasheet

ean 5051254647843
breedte 13.62
hoogte 19.05
lengte 1.74
Weight 127.60
formaat DVD-Doos

Meer informatie

Ga meteen aan de slag en doe iets fantastisch met je video's. Je ontvangt automatisch voor jou gegenereerde foto
- en videopresentaties en collages wanneer deze beschikbaar zijn. Ga snel aan de slag via het nieuwe beginscherm
bekijk wat er nieuw is sinds je laatste versie, ontdek leuke dingen om uit te proberen, en krijg inspirerende ideeen, hulp en tutorials. Bewerk en creeer probleemloos, dankzij foto
- en videoautomatisering die wordt aangestuurd door Adobe Sensei AI-technologie.* Maak eenvoudig films in de opnieuw ontworpen
modus voor snelle bewerkingen, die een vereenvoudigde scenelijn biedt waarmee videoclips, transities, tekst, effecten en meer snel
binnen handbereik zijn. Probeer artistieke technieken en effecten uit met twintig stapsgewijze bewerkingsopties met instructies. En deel je favoriete herinneringen in alles, varierend van animatie-GIF's en videocollages tot dynamische diapresentaties en volledige films.
*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies aanstuurt in alle Adobe-producten om het ontwerp en de levering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, en gebruikt daarvoor kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.
Eenvoudige videobewerkingssoftware die alles omvat:
Begin met creatief zijn:

- Je ontvangt prachtige, automatisch voor jou gegenereerde foto
- en videopresentaties en collages wanneer deze beschikbaar zijn. Allemaal aangestuurd door Adobe Sensei AI-technologie.
- Ga snel aan de slag met het nieuwe beginscherm. Bekijk wat er nieuw is sinds je laatste versie, ontdek leuke dingen om uit te proberen,
en krijg inspirerende ideeen, hulp en tutorials.
Probleemloze ordening:

- Onoverzichtelijke mappen zijn verleden tijd. Krijg een visueel overzicht van je videos.
- Videos worden automatisch geordend op datum.
- Daarnaast kun je eenvoudig personen, locaties en gebeurtenissen vinden door deze te taggen.
Intelligente bewerking:

- Maak eenvoudig films in de opnieuw ontworpen modus voor snelle bewerkingen, die een vereenvoudigde scenelijn biedt waarmee
je videoclips, transities, tekst, effecten en meer snel binnen handbereik zijn.
- Twintig bewerkingsopties met instructies bieden stapsgewijze hulp met creatieve technieken als glasvenstereffecten en Luma Fade-overgangen.
- Combineer automatisch de beste scenes op basis van de stijl van je video met behulp van Slim bijsnijden, aangestuurd door Adobe Sensei.
Adembenemende creaties:

- Je ontvangt automatisch gegenereerde foto
- en videopresentaties en collages die memorabele momenten zoals verjaardagen en vakanties weergeven. Adobe Sensei AI doet al het werk.
- Voeg stijlvolle titels, effecten, overgangen en themas toe.
- Creeer een dynamische videocollage met een combinatie van foto's en video's die een schat aan herinneringen laat zien.
Deelbare herinneringen:

- Creeer geanimeerde bounce-back-GIF's die je eenvoudig kunt
delen op social media.*
- Deel op YouTube en Vimeo.*
- Deel op dvd's (alleen Windows) en HDTVs.
*Dit product integreert mogelijk met bepaalde online services (Online Services) die door Adobe of derden worden gehost of geeft er toegang toe. Online Services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms). Online Services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Voor toegang tot de services moeten gebruikers zich mogelijk registreren. Er kunnen aanvullende vergoedingen of lidmaatschapskosten in rekening worden gebracht.

16 other products in the same category: