Adobe Premiere Elements 2020 (PC / Windows) (Dutch)

Referentie: 5051254650522

Fabrikant:

€ 100,43

Datasheet

ean 5051254650522
breedte 13.50
hoogte 19.10
lengte 1.40
formaat DVD-Doos

Meer informatie

Het is nu gemakkelijker dan ooit om je videos te veranderen in verbluffende films en leuke creaties die je altijd zult koesteren.

- De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
- Vind videos net zo gemakkelijk als fotos dankzij automatische herkenning van personen en Slimme tags op basis van onderwerpen als zonsondergangen, verjaardagen, honden, katten en meer.
- Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, een fantastische plaats waar je nieuwe dingen kunt ontdekken om met je video's uit te proberen.
- Verbeter korrelige, bij weinig licht gemaakte videofragmenten via simpel slepen en neerzetten.
- Wanneer je eraan toe bent om je vaardigheden te vergroten, word je door 23 stapsgewijze bewerkingsopties met instructies geholpen met het maken van timelapse-video's, geanimeerde luchten in foto's en nog meer om precies het resultaat te krijgen dat je wilt.
- Deel je herinneringen via GIF-animaties, videocollages, dynamische fotopresentaties en volledige films.
*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

3 other products in the same category: