avast! Internet Security 10-PC 2 jaar

Referentie: ISE-08-010-24

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 254,09

Datasheet

sku DSD230020
formaat Digitale levering

Meer informatie

avast! Internet Security
Ons bestverkopende softwarepakket beveiligt uw gegevens, identiteit en vertrouwelijke financiële transacties met behulp van het unieke SafeZone – en houdt hackers met behulp van Firewall buiten de deur.


BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Beveilig uw financiële transacties
Uw geld dient op een degelijke manier te worden beschermd tegen fraude. Voorkom dat de gegevens van uw creditcards of online banktransacties op straat komen te liggen en uw bankrekening wordt geplunderd. Gebruik SafeZone, een functie in Internet Security die vertrouwelijke transacties beveiligt. U kunt u uw favoriete bank- en winkelsites zo instellen dat ze automatisch worden geladen in SafeZone. Op die manier blijven al uw vertrouwelijke financiële transacties binnenskamers. Nu met een gestroomlijnde en bijzonder gebruiksvriendelijke interface.

Verander uw computer in een onneembare vesting
Zorg ervoor dat onbevoegden geen toegang tot uw privégegevens krijgen. De stille firewall van Internet Security voorkomt dat hackers met de vertrouwelijke persoonlijke gegevens op uw pc aan de haal gaan. De nieuwe versie is grondig onder handen genomen: zo werkt de beslissingsalgoritme sneller, is de compatibiliteit met Windows verbeterd en wordt IPv6 volledig ondersteund.

Zeg maar dag tegen ongewenste e-mail en phishingfraude
De meeste spamberichten bevatten koppelingen naar schadelijke phishingsites die het gemunt hebben op uw pc en creditcardgegevens. Dergelijke phishingberichten zien er vaak uit als legitiem, maar zijn het niet. De filters van onze antispamtechnologie weten wel raad met dergelijke hinderlijke berichten en beschermen u tegen mogelijke problemen.

Is het kapot? Repareer het dan!
Stel, er gaat iets mis op uw computer en het een of andere malwareprogramma blokkeert de toegang tot avast! Gelukkig hebt u tijdig een kopie van uw avast! configuratie gemaakt op een USB-stick of een cd/dvd. Daarmee kunt u de normale werking van de pc herstellen.

Intelligente antivirus-, antispyware- en antimalwaresoftware
Geen loze marketingkreet! Onze antivirussoftware stuurt via DynaGen dagelijks honderden kleine updates in realtime naar de virusdatabase van uw pc. Op die manier kan malware nog sneller onschadelijk worden gemaakt. Hierbij wordt een vorm van kunstmatige intelligentie toegepast die deel uitmaakt van de algoritme waarmee verdachte bestanden worden geanalyseerd.

Verdachte bestanden uitvoeren in een virusbestendige omgeving
U weet niet of u het bestand dat u zojuist hebt gedownload kunt vertrouwen? Voer het uit in Sandbox, een virtuele omgeving waarin u zelfs de zwaarst geïnfecteerde bestanden veilig kunt uitvoeren. Maar u weet hoe dan ook dat het veilig is, want alle bestanden worden gescand met onze FileRep-technologie (scannen op basis van de bestandsreputatie).


SYSTEEMVEREISTEN

  • Pentium 3 Processor.
  • 128 MB RAM.
  • 600 MB vrije ruimte op de hardeschijf.
  • Microsoft Windows XP SP2/ Vista/ 7/ 8/ 8.1 (32/64 bit).

30 other products in the same category: