Corel Painter 2022 (English)

Referentie: 0735163162127

Fabrikant:

€ 422,29

Datasheet

ean 0735163162127
breedte 14.00
hoogte 18.80
lengte 0.60
Weight 60.00
taal ENG
formaat DVD-Doos

Meer informatie

Til uw resultaat nog hoger met vertrouwde, professionele software voor digitale kunst. Schets, schilder, illustreer en produceer ongeevenaarde fotokunst met honderden ongelooflijk realistische en door kunstenaars ontwikkelde penselen, superieure overvloei en een scala aan veelzijdige kunstgereedschappen. Breid bovendien uw desktop uit naar iPad met Sidecar en schilder naar hartenlust met de Apple Pencil.
Redenen om Painter 2022 te kiezen
Geroemde Natural-Media die de realiteit nabootsen Ga helemaal op in een zeer grote selectie met professionele Natural-Media-penselen, waaronder dikke, natte, droge en overvloeimedia die net als hun 'echte' tegenhangers aanvoelen en ogen.

Exclusieve Painter-penselen
Maak onvergetelijke kunst met de eigen media van Painter, deeltjes die opspringen, vloeien en gloeien, patroonpennen die een onuitwisbare indruk maken en de uitzonderlijke F-X-effectpenselen.
Intelligente Photo Painting-gereedschappen Kloon uw afbeeldingen door uw penseel direct in de foto te dopen of gebruik de AI-stijlen en het palet voor automatisch schilderen om afbeeldingen snel te laten transformeren.
Onvergelijkbare composities
Schilder in totale symmetrie en perfect perspectief met de ingebouwde compositiegereedschappen zoals gespiegeld schilderen, caleidoscoop, goddelijke proportie, de regel van derden en perspectiefhulplijnen.
Intuitieve werkruimte
Maak uw eigen aangepaste penselen, paletten en werkruimte-indeling of importeer aangepaste inhoud van anderen waarmee u uw artistieke workflow aanzienlijk kunt versnellen.
Uitgebreide compatibiliteit Open .PSD-bestanden en sla naar deze indeling op. Profiteer van multi-touch of een tekentableau met de hoek, rotatie en drukgevoeligheid van een digitale stift en schilder op een Windows
- of Mac-systeem
- spiegel uw werk op een iPad en schilder met de Apple Pencil.
Voor wie is het bedoeld? Professionele kunstenaars!
Conceptuele kunstenaars Profiteer van de veelzijdigheid van Painter en ontwikkel snel concepten voor films, games en productie, en maak omgevingen, wezens en voertuigen die inspiratie bieden.
Illustratoren Breng ideeen tot leven voor publicatiemateriaal, modeontwerp en fantasiekunst met het meest diverse digitale-kunstatelier dat u zich kunt wensen om uw visie tot leven te brengen.
Fotokunstenaars Gebruik de krachtige AI-stijlen, Photo-Painting-tools en de kloongereedschappen om foto's op meesterlijke wijze in schilderijen om te zetten en produceer fantastische souvenirs of maak fotokunst die u op de markt kunt verkopen.
Beeldende kunstenaars De combinatie van realistische Natural-Media en unieke artistieke Painter-gereedschappen bieden u de vrijheid om verbazingwekkend eindresultaat te bereiken, ongeacht uw onderwerpen.
Indrukwekkende nieuwe functies
NIEUW! Stempelpenselen aanpassen
De populaire stempelpenselen zijn nu nog veel veelzijdiger. Wijzig de vorm, randeffecten, de draaiing, druk en ontkarteling, plus maak uw eigen penselen en importeer en exporteer alle items in het venster met vastgelegde penseelbewegingen.
NIEUW! Penselen en workflow voor aquarellen
Verbeter uw artistieke creaties met de nieuwe penselen voor aquarellen en de verbeterde workflowopties voor deze stijl. Het is eenvoudig om met droge mediatypen te schilderen op aquarellagen, wat resulteert in een nieuw creatief uiterlijk met gemengde media.

NIEUW! Penseelbibliotheekervaring
Pluk de vruchten van de verfijnde penseelbibliotheek. Profiteer van nieuwe categorieen, varianten, penseelvoorbeelden en verbeterde penselen. U kunt nu bovendien uw meest gewaardeerde penselen gemakkelijk zoeken, filteren en als favoriet markeren, voor eenvoudige toegang zo vanuit de penseelselectie.

NIEUW! Penseelgroottekiezer
Een penseelgrootte kiezen is nu een echt visueel en snel proces. Open de bibliotheek met afmetingen en selecteer. U kunt afmetingen toevoegen, opnieuw indelen of verwijderen en de voorbeeldweergave aanpassen, zodat alles bij uw workflow aansluit.
NIEUW! Door de gebruikers aangevraagde verbeteringen
Na beoordeling van uw waardevolle feedback, hebben we vele verbeteringen in de laagproductiviteit en andere verbeteringen toegevoegd, zodat u nog sneller kunt werken.
De snelste versie tot nu toe!
Voer de Brush Accelerator uit en profiteer van de veel hogere snelheden van nieuwe en verbeterde dekpenselen met een GPU-boost van maximaal 50x en tot 18x versnelling bij gebruik van Intel multicore-processors met AVX2. Bepaalde andere penseelengines zijn ook maximaal 2x sneller.

6 other products in the same category: