Corel PaintShop Pro 2019 Ultimate - Multi Language

Referentie: 0735163153408

Fabrikant:

€ 89,99

Datasheet

ean 0735163153408
breedte 13.40
hoogte 19.00
lengte 3.20
Weight 110.00
formaat Box

Meer informatie

De ultieme gereedschapsset voor fotobewerking.
Creeer superieure foto's en originele ontwerpprojecten met de zeer uitgebreide collectie met professionele bewerkingsgereedschappen van PaintShop Pro. Profiteer eveneens van onze waardevolle toepassingen, die uw gereedschapsset voor fotobewerking uitbreiden en uw vaardigheden uitbreiden tot de gebieden van animatie en digitale kunst. PaintShop Pro 2019 Ultimate biedt fotoanimatie, foto's omzetten in schilderijen, intelligente beeldcorrectie, RAW-fotobewerking, creatieve inhoud en nog veel meer. En het allermooiste: elke nieuwe functie van PaintShop Pro 2019 is zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld op basis van ideeen en verzoeken van onze gebruikers. Ontdek zelf waarom PaintShop Pro 2019 Ultimate uw betaalbare, gebruiksvriendelijke alternatief vormt voor Photoshop.
Exclusieve collectie met bonussoftware voor de Ultimate-versie.
PhotoMirage Express:
Zet elke afbeelding probleemloos en in een paar minuten om in een adembenemende animatie met PhotoMirage Express. Het is verbazingwekkend eenvoudig om uw foto's tot leven te brengen en het is verslavend, zo leuk als het is. Ook het delen van uw meesterwerken op sociale media is een fluitje van een cent. Gebruik PhotoMirage Express om indrukwekkende fotoanimaties te maken die uw publiek zullen boeien, betrekken en verbazen.
Painter Essentials 6:
U wordt een digitaal kunstenaar dankzij Painter Essentials 6. Dit makkelijk aan te leren schilderprogramma tovert uw foto's om in prachtige kunstwerken in olieverf, pastel of een impressionistische stijl. Of leer zelf schilderen, tekenen en schetsen op een leeg doek in een prettige omgeving, met potlood, pen en deeltjes.
Perfectly Clear 3.5 SE:
U kunt vertrouwen op intelligente beeldanalyse om cameragebreken en -beperkingen op te sporen en corrigeren. Met Perfectly Clear 3.5 SE zijn uw foto's binnen enkele seconden perfect, dankzij de bekroonde eenkliks-correctietechnologie die al het complexe werk voor u doet.
Corel AfterShot 3:
Leer snel hoe u op professionele wijze RAW-foto's kunt bewerken en neem controle over zeer grote fotocollecties met Corel AfterShot 3. Breng eenvoudige correcties en verbeteringen aan en bespaar tijd met batchverwerkingstools waarmee u aanpassingen op een foto of op duizenden foto's tegelijk kunt toepassen.
Creatieve collectie van Corel:
Breid uw creatieve mogelijkheden uit met tientallen penselen, texturen en meer dan 100 van royalty's gevrijwaarde achtergronden. Verbeter uw fotoprojecten met vrolijke ontwerpen, bloemen, zonsondergangen en meer, samen met een scala aan levendige penseelstreken.

8 other products in the same category: