Corel VideoStudio Pro X10

Referentie: 614614771296

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 71,16

Datasheet

ean 614614771296

Meer informatie

Eenvoudig en intuïtief Voor gebruikers op elk niveau - u leert tijdens het bewerken en kunt direct aan de slag om indrukwekkende video's te maken. Uniek in zijn creatieve vermogen Kies uit meer dan 1500 filters en effecten, bewerk opnamen van meerdere camera's, speel met de snelheid en meer. Bekroond VideoStudio staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en grote aantal functies. Ondersteuning voor alle populaire indelingen Bewerk in HD en 4K voor fantastisch ogende films. Flexibel en leuk Begin met sjablonen of bewerk op de tijdlijn en combineer foto's, video's en audio op meerdere tracks.
VideoStudio maakt uw workflow gemakkelijk
Importeren
Importeer uw foto's, video en audio en bewerk deze in tijdlijn- of storyboardmodus.
Creëren
U kunt filters, overgangen en pakkende titels slepen en neerzetten. Pas effecten aan en verkrijg exact het gewenste uiterlijk.
Delen
Laat uw familie en vrienden versteld staan van uw video's. Upload uw films direct naar sociale media of brand ze op schijf, compleet met dvd-menu's.
Nieuwe functies in VideoStudio Pro X10
Makkelijker te gebruiken
Bewerken op de tijdlijn is nu sneller dan ooit U kunt nu fragmenten groeperen, direct vanuit de muziekbibliotheek met soundtracks werken en vindt studielessen op video en bronnen op het nieuwe tabblad Welkom.
Meer creativiteit  
Doe meer met VideoStudio Pro X10 en geef uw creativiteit ruim baan. Plaats fragmenten op lagen dankzij de nieuwe tracktransparantie of speel met de snelheid met de nieuwe functies van Tijd remapping.
Ondersteuning voor de nieuwste indelingen en technologieën  
Deze versie is bijgewerkt en ondersteunt nu de nieuwste technologieën, waaronder voor het omzetten van 360-video's in standaardvideo.

15 other products in the same category: