Digitale levering
Corel VideoStudio Ultimate 2023

Corel VideoStudio Ultimate 2023

Referentie: 0735163165210

Fabrikant:

€ 99,99

Datasheet

ean 0735163165210
breedte 13.34
hoogte 19.05
lengte 3.18
Weight 100.00
formaat Box

Meer informatie

Zet de beste momenten en ervaringen uit het leven om in prachtige films met geavanceerde videobewerkingssoftware boordevol geavanceerde tools, premiumeffecten, slimme functies en optimale prestaties.
Maak kennis met gemakkelijke en intuitieve videobewerking
Met Corel VideoStudio Ultimate wordt het leuk, eenvoudig en intuitief om uw beste videos ooit te produceren! Bereik opmerkelijke transformaties met exclusieve premiumeffecten van toonaangevende leveranciers en geavanceerde bewerkingsgereedschappen zoals Kleurverloop, videomaskers, 3D-titelbewerker en de nieuwe Audiomarkeringen. Bespaar tijd met Spraak naar tekst-conversie en maak snel ondertitels of gebruik de gezichtsherkenningstechnologie voor snelle videobewerkingen. Experimenteer met het hele scala aan krachtige functies om films te maken die indruk maken en inspiratie bieden.
Geniet van het leven. Maak films.
Wat kan ik doen met VideoStudio?
U kunt fantastische films maken met gemakkelijk aan te leren videobewerkingssoftware waarin functies verkennen een avontuur is en die boordevol krachtige tools en coole effecten zit.
Vastleggen: Importeer uw eigen clips, neem uw scherm op of leg multicameravideo's vast met de ingebouwde tools.
Bewerken: Breng snelle correcties aan met de basisgereedschappen, experimenteer met de kleur, voeg creatieve filters, titels en overgangen toe.
Delen: Exporteer uw projecten naar populaire indelingen en apparaten, deel ze online of brand ze op schijf met een aangepast menu.
Alles wat u nodig heeft om prachtige films te maken:
VideoStudio heeft de ongeevenaarde combinatie van tools voor beginners, studielessen en een gebruikersinterface met baanbrekende creativiteit nog verder uitgebreid om videobewerking echt leuk te maken.
Eerst de basis: Van basisgereedschappen voor bijsnijden zoals Schuiven en Slip, tot eenvoudige selectietools en lenscorrectie, VideoStudio levert de onmisbare bewerkingstoolkit waarmee u vrijwel elke basistaak aankunt.
Slepen en neerzetten: Transformeer uw opnamen in een fraaie en geavanceerde film door grafische elementen, titels met animatie en overgangen toe te voegen. U kunt uw titels zelfs omzetten in realistische handgeschreven tekst op het scherm of u kunt peneffecten met animatie toepassen.
Corrigeren en verbeteren: Versterk uw kleuren en gebruik Kleurverloop om in een handomdraai het volledige kleurenschema van uw video te laten verschuiven, verken de gereedschappen voor bewegingsvervaging en stabiliseer trillende opnamen. U zult versteld staan van wat u allemaal kunt bereiken.
Effecten toepassen: Maak overvloeiende overgangen, pas premiumeffecten en AR-stickers met animatie toe en retoucheer gezichten met Gezichtseffecten. Voeg Morphing
- of naadloze overgangen toe, samen met dynamische en 3D-titels en verbeter uw productie vervolgens met nieuwe titel
- en overgangseffecten die uw video heel modern en vermakelijk maken.
Ontdek de geavanceerde tools: Gebruik de Mask Creator, de Sjabloonmaker voor gesplitst scherm en de GIF Creator om effecten in bioscoopkwaliteit te bereiken. Laat meerdere gezichtspunten zien met multicamerabewerking en verbeter panoramische opnamen met de 360-video-editor. Voeg animatie en snelheidseffecten toe voor een dynamisch resultaat vol actie en nog heel veel meer.
Exportindelingen:
- Video: AV13, AVC, AVI, DV, GIF89a, HDV, M2T, MOV2 (H.264/HEVC1), MPEG-1/-2/-4(H.264/HEVC1), UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC S, 3GP
- Apparaten: DV, HDV.
- Schijven: DVD, AVCHD, SD-kaart, Blu-ray ().
- Web: YouTube, Vimeo.
- Audio: M4A, OGG, WAV, WMA.
- Afbeeldingen: BMP, JPG.
Importindelingen:
- Video: AV13, AVCHD (.M2T/.MTS), AVI, DV, DVR-MS, GIF89a, HDV, M2TS, M4V, MKV, MOD, MOV2 (H.264/HEVC1), MPEG-1/-2/-4(H.264/HEVC1), MXF, TOD, UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC S, 3GP, niet-versleutelde DVD-titels.
- 360 -video: rechthoekig, enkel vissenoog, dubbel vissenoog.
- Audio: AAC, AC3, Aiff, AMR, AU, CDA, M4A, MOV, MP2, MP3, MP4, MPA, OGG, WAV, WMA.
- Afbeeldingen: BMP, GIF, JPG, MPO, PNG, PSD, PSPImage, TGA, TIF/TIFF, UFO, WBM, WBMP, WMF, RAW-indeling van cameras.
Accessoires:
- Dvd-brander vereist voor het maken van dvd's en AVCHD-schijven.
- Voor het branden van Blu-ray-discs moet u een afzonderlijke plugin vanuit het product aankopen.
Ondersteunde talen:
- Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Japans.
1 Voor HEVC-ondersteuning zijn Windows 10, ondersteunende pc-hardware of een compatibele grafische kaart vereist en de Microsoft HEVC-video-extensie moet geinstalleerd zijn 2 Ondersteuning voor het importeren en uitvoeren van Cineform-alfakanaalvideo's 3 Voor hardwareversnelling voor AV1-decodering is een Intel Core-processor van de 11e generatie met Iris Xe of UHD Graphics vereist en voor de coderingsversnelling is Intel Arc Graphics vereist.

1 other product in the same category: