Corel VideoStudio Ultimate X10

Referentie: 614614771302

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 91,50

Datasheet

ean 614614771302

Meer informatie

NIEUW Pas effecten toe op geselecteerde gebieden met een masker - alleen in Ultimate NIEUW Laageffecten voor uniek resultaat NIEUW Speel met de snelheid en keer fragmenten om NIEUW Besturingselementen voor 360° Video Alles in Pro, PLUS 14 pakketten met premiumeffecten, waaronder 3NIEUWE collecties Oogstrelende video's - Bewerk met grote precisie in HD en 4K op de tijdlijn met meerdere tracks. Onbeperkte creativiteit - Uit uw creativiteit met meer dan 2000 filters en effecten, waaronder 14 collecties met premiumeffecten. Intuïtieve werkstroom - Van sjablonen tot bewerken op de tijdlijn, ontwikkel uw vaardigheden en creëer indrukwekkende video's. Bekroond - Kies een videobewerker die bekend staat om zijn vele functies en gebruiksvriendelijkheid. Ondersteuning voor alle populaire indelingen - Bewerk met grote precisie in HD en 4K op de tijdlijn met meerdere tracks.
VideoStudio maakt uw workflow gemakkelijk
Importeren
Combineer foto's, video's en audio en bewerk zonder beperkingen op meerdere tracks.
Creëren
Voeg effecten toe en verbeter en corrigeer foto's en video. Pas effecten aan en maak oogstrelende en hoogwaardige video's.
Delen
Laat uw familie en vrienden versteld staan van uw video's. Upload uw films direct naar sociale media of brand ze op schijf, compleet met dvd-menu's.
Nieuwe functies in VideoStudio Ultimate X10
Makkelijker te gebruiken
Bewerken op de tijdlijn is nu sneller dan ooit U kunt nu fragmenten groeperen, direct vanuit de muziekbibliotheek met soundtracks werken en vindt studielessen op video en bronnen op het nieuwe tabblad Welkom.
Meer creativiteit  
Doe meer met VideoStudio Ultimate X10 met de nieuwe tracktransparantie en Tijd remapping. Alleen in Ultimate: voeg impact toe met de nieuwe functie Mask Creator en meer premiumeffecten.
Ondersteuning voor de nieuwste indelingen en technologieën  
Deze versie is bijgewerkt en ondersteunt nu de nieuwste technologieën, waaronder voor het omzetten van 360-video's in standaardvideo.

15 other products in the same category: