CorelDRAW Home & Student Suite 2018 - 3 User (Dutch / French)

Referentie: 0735163152616

Fabrikant:

€ 99,95

Datasheet

ean 0735163152616
breedte 13.34
hoogte 19.05
lengte 3.18
Weight 110.00
formaat Box

Meer informatie

Profiteer thuis of op school van een naadloze ontwerpervaring met CorelDRAW Home + Student Suite 2018 voor Thuisgebruik en Studenten en maak logo's, layouts, nieuwsbrieven, fotoprojecten, sociale mediacontent en meer.
Deze betaalbare alles in een suite biedt een uitgebreide gereedschapsset met gebruiksvriendelijke functies voor afbeeldingen, layouts, illustraties, overtrekken, fotobewerking, webafbeeldingen en kunst. Ga direct productief aan de slag met een scala aan veelzijdige leermiddelen, hoogwaardige afbeeldingen, foto's in professionele resolutie, lettertypen, vullingen en sjablonen. Geef uw creativiteit vleugels met nieuwe intuitieve gereedschappen, waaronder een touch vriendelijke gebruikersinterface, snel en direct publiceren naar WordPress en grote verbeteringen voor fotobewerking. We hebben onze gereedschappen en instellingen gestroomlijnd om uw taken eenvoudiger te maken, en dat allemaal met ondersteuning voor de indeling van de nieuwste bestanden op de markt, voor Windows en hardwaretechnologieen.
Kenmerken:

- Een uitgebreide gereedschapsset met gebruiksvriendelijke functies voor afbeeldingen, lay-outs, illustratie, overtrekken, fotobewerking, webafbeeldingen en kunst. Ideaal voor gebruikers met ontwerpervaring op elk niveau.
- Veelzijdige ontwerpfuncties voor het uitdrukken van creativiteit. Ontdek de vele nieuwe functies zoals voor het toevoegen van perspectief aan bitmaps en voor het uitlijnen en distribueren van knooppunten, waarmee u over een tijdbesparende besturing beschikt voor het plaatsen van voorwerpen met nauwkeurige uitlijning.
- Krachtige fotobewerkingsmogelijkheden: Haal alles uit elke foto met precisiegereedschappen om ze het perfecte uiterlijk te geven, zelfs in hoge resolutie.
- Intuitieve workflow: Dankzij de uitgebreide bestandscompatibiliteit en -ondersteuning kunnen gebruikers bestanden in alle populaire indelingen met groot gemak afdrukken of delen. In de nieuwe touch-vriendelijke UI-werkruimte kunnen gebruikers projecten doelmatiger voltooien dankzij een soepele ontwerpervaring die sneller is en volledige ondersteuning biedt voor Windows 10 en die verbeteringen voor de stylus, weergave op meerdere monitors en ondersteuning voor 4K-schermen levert.

8 other products in the same category: