CorelDRAW Home & Student Suite X8 (3 Gebruikers/Users) EMEA

Referentie: 614614768524

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 101,64

Datasheet

ean 614614768524

Meer informatie

Maak logo's, nieuwsbrieven, fotoprojecten of sociale-mediacontent
Ondersteuning voor Windows 10, 4K-schermen en meer
Veelzijdige leermiddelen in het product
Corel® AfterShot? voor beheer en bewerken van RAW-foto's
Installeer maximaal 3 exemplaren per huishouden (niet voor commercieel gebruik)
Een complete suite voor beginnende ontwerpers, hobbyisten en leerlingen en studenten
Ervaar thuis of op school alle voordelen van grafisch ontwerp in CorelDRAW®, met de gereedschappen voor lay-out en overtrekken, samen met de professionele fotobewerkingstools in Corel® PHOTO-PAINT® en Corel® AfterShot?, allemaal in één betaalbare suite. Ga direct aan de slag met CorelDRAW Home & Student Suite X8 voor Thuisgebruik en Studenten met veelzijdige resources en klaar elke klus dankzij de nieuwe geavanceerde ondersteuning voor Windows 10, Real-Time Stylus, weergave op meerdere monitors en 4K-schermen. Maak logo's, nieuwsbrieven, verslagen, fotoprojecten of sociale-mediacontent - snel, gemakkelijk en vol vertrouwen.
Intuïtieve workflow voor leren en ontwerpen  
Ga direct aan de slag met deze grafisch-ontwerpsoftware voor beginners die een keur aan bronnen zo in het product biedt: een snelstarthandleiding, een interactieve opstartrondleiding om de basis onder de knie te krijgen, het verbeterde koppelvenster Hints, professioneel ontworpen sjablonen, plus hoogwaardige foto's en illustraties. Ga productief aan de slag in een zeer flexibele werkruimte die op uw behoeften is afgestemd en die een aanpasbare interface biedt waarmee u op úw manier kunt ontwerpen.
Toonaangevende bestandscompatibiliteit en ondersteuning  
Importeer, exporteer en deel uw ontwerpen met groot gemak dankzij een scala aan ondersteunde, toonaangevende bestandsindelingen, waaronder AI, PSD, PDF, JPG, DOCX, PPT en meer. Verhoog uw doelmatigheid dankzij de nieuwe geavanceerde ondersteuning voor Windows 10, Real-Time Stylus, weergave op meerdere monitors en 4K-schermen. Of schakel naadloos over tussen een desktopcomputer en apparaten met een touchscreen dankzij ondersteuning voor drukgevoelige pennen en apparaten.
Veelzijdige ontwerpfuncties  
Creëer uw beste werk met de favoriete ontwerpfuncties van onze gebruikers, zoals Corel® PowerTRACE®, transparantiegereedschappen en het gereedschap Vloeiend, evenals de gebruiksvriendelijke functies voor het bewerken van knooppunten en vectorafbeeldingen. Verhoog de nauwkeurigheid bij het ontwerpen met de nieuwe optie voor het selecteren van dichtbij gelegen knooppunten en het kopiëren van gekromde segmenten voor het extraheren van subtracés of het creëren van vormen met een vergelijkbare omtrek.
Krachtige fotobewerkingsmogelijkheden  
Verken een collectie met foto's in hoge resolutie, krachtige fotobewerkingsgereedschappen en speciale effecten en maak allerlei soorten prachtige projecten. Pas direct bewerkingen toe met het nieuwe gereedschap Retoucheer Kloon en profiteer van RAW-bestandsondersteuning voor meer dan 300 cameramodellen. Bonus! In het koppelvenster Meer vindt u een volledige versie van Corel AfterShot, een gebruiksvriendelijk RAW-fotobewerkingsprogramma en beheergereedschap voor het indelen van al uw foto's.

30 other products in the same category: