ESET NOD32 Antivirus - 1 Gebruiker / 2 Jaar

Referentie: 702168970378

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 44,49

Datasheet

ean 702168970378

Meer informatie

Geniet op een veilige manier van online en offline activiteiten, met de beveiligingstechnologie waar miljoenen gebruikers wereldwijd op
vertrouwen. ESET NOD32 Antivirus pakt alle soorten bedreigingen aan, zoals virussen, rootkits, wormen, spyware en phishing aanvallen.
Uw wachtwoorden en bankgegevens blijven veilig door Anti-Phishing. Bovendien houdt ESET NOD32 Antivirus u op een veilige afstand
van bedreigingen die detectie proberen te omzeilen. Onze Exploit Blocker ontdekt en stopt dergelijke aanvallen.

Kenmerken:

Antivirus en Antispyware:

Biedt proactieve bescherming tegen alle vormen van online en offline bedreigingen en voorkomt dat malware wordt verspreid naar andere gebruikers.

Anti-Phishing:

Behoud uw privacy, middels de bescherming tegen nep websites die gevoelige informatie, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of uw bankgegevens proberen te verwerven.

Exploit Blocker:

Deze functie blokkeert aanvallen die specifiek gemaakt zijn om antivirus detectie te omzeilen. Daarbij worden lockscreens en ransomware, zoals het politievirus, geëlimineerd.

Advanced Memory Scanner:

Zorgt voor verbeterde detectie van hardnekkige malware die meerdere lagen van versleuteling gebruikt om zijn activiteit te verbergen.

Cloud-powered Scanning:

Door bestanden op een ?witte? lijst te plaatsen in onze database, wordt het scannen versneld.

Scan tijdens het downloaden van bestanden:

De scantijd wordt korter door bepaalde bestandstypen, zoals archieven of software updates, tijdens het downloaden te scannen.

Idle-State Scanning:

De systeemprestaties worden nog beter, door scans uit te voeren wanneer de computer niet in gebruik is. Dit helpt bij het detecteren van inactieve bedreigingen voordat deze schade kunnen veroorzaken.

Apparaatbeheer:

Voorkomt ongecontroleerd kopiëren van gegevens naar een extern apparaat. Maakt het mogelijk om CD?s, DVD?s, USB?s en andere opslagapparaten te blokkeren.

Host-based Intrusion Prevention System (HIPS):

Verdedigt het besturingssysteem van binnenuit, u kunt dit tot in detail zelf aanpassen. Zo wordt deze perfect afgestemd op uw beveiligingsniveau, door de mogelijkheid om regels voor het systeem, register, actieve processen en programma?s op te geven.

30 other products in the same category: