ESET Smart Security - 1 Gebruiker / 1 Jaar

Referentie: 702168970446

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 40,99

Datasheet

ean 702168970446

Meer informatie

Geniet op een veilige manier van online en offline activiteiten, met de beveiligingstechnologie waar miljoenen gebruikers wereldwijd op
kunnen vertrouwen. Alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen, spyware en phishing aanvallen worden geëlimineerd. Uw wachtwoorden en bankgegevens blijven veilig door Anti-Phishing. Bovendien houdt de ingebouwde Antivirus u op een veilige afstand van bedreigingen die detectie omzeilen. Onze Exploit Blocker ontdekt en stopt dergelijke aanvallen.

Kenmerken:

Antivirus en Antispyware:

Biedt proactieve bescherming tegen alle vormen van online en offline bedreigingen en voorkomt dat malware verspreidt naar andere gebruikers.

Exploit Blocker:

Deze functie blokkeert aanvallen die specifiek gemaakt zijn om antivirus detectie te omzeilen, zoals op web browsers, PDF-readers en andere applicaties. Daarbij worden lockscreens en ransomware geëlimineerd.

Advanced Memory Scanner:

Verbeterde detectie van hardnekkige malware die meerdere lagen encryptie gebruikt om activiteiten te verbergen.

Cloud-Powered Scanning:

Door bestanden op een ?witte? lijst te plaatsen in onze database, wordt het scannen versneld.

Scan tijdens het downloaden van bestanden:

De scantijd wordt korter door bepaalde bestandstypen, zoals archieven of software updates, tijdens het downloaden te scannen.

Idle-State Scanning:

De systeemprestaties worden nog beter, door scans uit te voeren wanneer de computer niet in gebruik is. Dit helpt bij het detecteren van inactieve bedreigingen voordat deze schade kunnen veroorzaken.

Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS):

Verdedigt het besturingssysteem van binnenuit, u kunt dit tot in detail zelf aanpassen. Zo wordt deze perfect afgestemd op uw beveiligingsniveau, door de mogelijkheid om regels voor het systeem, register, actieve processen en programma?s op te geven.

30 other products in the same category: