Digitale levering

F-Secure Safe + Ontrack 3-Devices 2 jaar

Referentie: FCFXBR2N003X8

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 99,90

Datasheet

sku FCFXBR2N003X8
formaat Digitale levering

Meer informatie

Deze bundel, met 100% prepaid Ontrack data recovery, biedt de eindgebruiker complete bescherming tegen cybercriminelen en uitgebreide herstelopties bij dataverlies of -beschadiging. Direct nadat een eindgebruiker de oplossing activeert, zal Ontrack de data recovery service inrichten en activeren.

De Ontrack data recovery service is geldig voor de duur van de aangeschafte F-Secure licentie, op apparaten waarop F-Secure-software is geïnstalleerd

F-Secure SAFE

F-Secure SAFE is gebouwd om je te beschermen in de online wereld. Geniet van het digitale leven zonder zorgen te maken. Surf op internet, ga naar online banken, winkel online, communiceer met familie en vrienden en laat F-Secure SAFE je beschermen. Onze bekroonde beveiliging waakt over jou en de mensen om je heen, op elk apparaat, de hele tijd.

Bescherming tegen virussen
Effectieve antivirus houdt je apparaten veilig tegen virussen, trojans, ransomware, adware, keyloggers, spyware en andere malware.

Bescherming tegen surfen en bankieren
Browserbeveiliging behoedt je voor schadelijke en gevaarlijke webpagina's om jouw veiligheid en privacy te waarborgen. Bankbescherming laat je weten wanneer je een veilige banksite binnengaat en beveiligt de verbinding met de site, zodat je geld veilig blijft.

Bescherming tegen ransomware
Ransomware versleutelt bestanden en eist losgeld, en dat is een probleem waar je niet mee geconfronteerd wilt worden. SAFE bewaakt je belangrijke mappen en blokkeert dat ransomware ze versleutelt.

Bescherming van het gezin
Kinderen brengen veel tijd online door. Bescherm de online veiligheid van kinderen met F-Secure SAFE's uitgebreide functie voor ouderlijk toezicht Familieregels. Stel schermtijdbeperkingen in en blokkeer de toegang tot websites op basis van de inhoud van de site: volwassenen, geweld, winkelen, gokken, sociale media, enz.

Ontrack data recovery service

Met Ontrack worden verloren of beschadigde bestanden hersteld op alle soorten apparaten: laptops, computers, tablets en smartphones. Er zijn tal van mogelijkheden om bestanden te verliezen of te beschadigen: van het laten vallen van een apparaat of schade veroorzaakt door een elektronische storing, onweer of vuurwerk, tot het per ongeluk verwijderen van een bestand of software- en hardwarefouten.

30 andere producten in dezelfde categorie: