McAfee Small Business Security, 25 Devices (Dutch / French)

Referentie: 0731944713410

Fabrikant:

€ 89,99

Datasheet

ean 0731944713410
breedte 12.50
hoogte 19.00
lengte 0.50
Weight 200.00
formaat Box

Meer informatie

McAfee Small Business Security biedt uitgebreide beveiliging, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf in de wetenschap dat al uw apparaten en die van uw medewerkers te allen tijde beschermd zijn. Met een flexibel licentiemodel kunt u apparaten toevoegen wanneer uw bedrijf groeit. De bekroonde ondersteuning en onze Virus Removal Service* bieden u de zekerheid dat uw bedrijf voortdurend operationeel blijft.
Kenmerken:
Beveiliging van meerdere apparaten voor uw bedrijf:
McAfee Small Business Security maakt gebruik van de kracht en beveiligingsinformatie van meer dan 125 miljoen klanten om u beveiliging van topklasse te bieden voor de apparaten die u in uw bedrijf gebruikt. U weet dus zeker dat uw pc's, Macs en mobiele toestellen beschermd zijn tegen de nieuwste virussen en onlinebedreigingen.
Mobiele beveiliging:
U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijf en de gegevens van uw klanten beschermd blijven met mobiele beveiliging voor een onbeperkt** aantal Android
- en iOS-smartphones en -tablets van uw bedrijf. In tegenstelling tot de concurrentie, die veelal kosten in rekening brengt voor mobiele beveiliging, is de beveiliging van mobiele toestellen inbegrepen in McAfee Small Business Security, zodat uw gegevens altijd beschermd zijn, waar u ook werkt.
Uitgebreide beveiliging:
Houd uw bedrijf en de gegevens van uw klanten veilig met e-mail-, web
- en firewallbeveiliging. Blokkeer spamberichten en gevaarlijke e-mails, zodat deze de postvakken van uw medewerkers niet kunnen bereiken. Zorg ervoor dat uw medewerkers veilig op internet zoeken dankzij het gebruik van veiligheidsbeoordelingen met een kleurcode. Daarmee worden ze gewaarschuwd voor schadelijke websites voordat ze deze bezoeken. Stop de pogingen van hackers en dieven om uw computers te bereiken via internet.
Eenvoudig beheer:
Beheer de beveiliging eenvoudig vanaf een centrale locatie. U kunt op afstand de beveiliging beheren van de apparaten die door u en uw medewerkers voor bedrijfsactiviteiten worden gebruikt. Naarmate uw bedrijf groeit, voegt u eenvoudig via e-mail nieuwe apparaten voor uw medewerkers toe. Zoek, vergrendel of wis uw verloren of gestolen zakelijke mobiele toestel (of dat van een van uw werknemers) op afstand via het Mijn account-dashboard.
Virus Removal Service en bekroonde ondersteuning:
Het runnen van een bedrijf is een dagtaak en elke onderbreking komt ongelegen. Met de Virus Removal Service voor pc's en de bekroonde technische ondersteuning van McAfee is de werking van uw computers en mobiele toestellen gegarandeerd voor de duur van het abonnement.
*Bij elke aangekochte licentie van McAfee Small Business Security mag per jaar een keer gebruik worden gemaakt van de Virus Removal Service. McAfee Virus Removal Service wordt uitsluitend aangeboden in het Engels. **Onbeperkte licenties gelden voor alle ondersteunde apparaten die u bezit of voor zakelijke doeleinden gebruikt gedurende de looptijd van uw abonnement. Niet alle functies zijn beschikbaar bij alle besturingssystemen; bij de systeemvereisten kunt u zien welke apparaten worden ondersteund.
Systeemvereisten:
Internetverbinding vereist (een snelle internetverbinding wordt aanbevolen).
Ondersteunde besturingssystemen:

- Microsoft Windows 10*, 8.1, 8 en 7 (32
- en 64-bits)
- Mac OS X 10.7 en hoger
- Google Android 2.3 of hoger (smartphones en tablets)
- Apple iOS 6.0 of hoger *Windows 10 Enterprise wordt niet ondersteund.

24 other products in the same category: