McAfee Total Protection 2018 (10 Devices - 1 Year) NL

Referentie: 614614782254

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 59,96

Datasheet

ean 614614782254

Meer informatie

Met McAfee Total Protection kunt u vertrouwen op premium antivirus-, identiteits- en privacybeveiliging voor pc's, Macs, smartphones en tablets.?
Bekroonde anti-virus
Blokkeert virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en nog meer op uw pc.
Anti-Spam
Blokkeert gevaarlijke berichten voordat deze in uw postvak terechtkomen door e-mails te verwijderen die risicovolle koppelingen en virussen bevatten.
True Key?
Herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw apparaten.
File Lock
Helpt uw persoonlijke bestanden persoonlijk te houden door ze op uw pc op te slaan met een combinatie van wachtwoordbeveiliging en versleuteling.
Ouderlijk toezicht
Blokkeert websites en zoekresultaten waarvan u niet wilt dat uw kinderen die zien. Hiermee kunt u ook limieten instellen voor de tijd die ze online mogen doorbrengen.
GRATIS klantondersteuning
Biedt hulp via telefoon, chat of online gedurende de hele abonnementsperiode.
Belangrijkste voordelen
van McAfee Total
Protection:
Gebruiksvriendelijke beveiliging als verdediging tegen virussen, ransomware en andere onlinebedreigingen.
Veilig surfen genereert waarschuwingen bij risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen voorkomen.
Firewallbeveiliging helpt voorkomen dat hackers en malware uw pc aanvallen door de toegang te blokkeren bij verdachte activiteiten.
Geen gedoe meer met wachtwoorden: laat de True Key-app deze voor u onthouden.
Bestandsversleuteling zorgt ervoor dat persoonlijke bestanden op uw pc ook persoonlijk blijven.
De volgende handige hulpmiddelen maken ook deel uit
van uw softwareabonnement:
McAfee WebAdvisor
Geeft waarschuwingen bij risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen voorkomen. Het programma geeft zoekclassificaties, controleert of uw firewall en antivirusprogramma zijn geactiveerd, scant uw downloads en geeft een waarschuwing bij bekende bedreigingen.
McAfee Shredder
Beschermt uw identiteit en privacy door belangrijke bestanden permanent van uw pc te verwijderen. Ideaal voor belastingdocumenten, financiële informatie en andere persoonlijke bestanden.
McAfee QuickClean
Zorgt ervoor dat uw pc soepel en snel blijft werken door het verwijderen van cookies en tijdelijke bestanden waarmee u online te volgen bent.
Kwetsbaarheidsscanner
Zorgt ervoor dat uw Windows-software en andere pc-toepassingen altijd up-to-date zijn.
De licentie geldt voor persoonlijk gebruik op al uw ondersteunde apparaten voor de duur van uw abonnement. Zie de systeemvereisten voor details. Sommige functies vereisen extra configuratie en/of hardware. Om te controleren of uw apparaat wordt ondersteund, gaat u naar: www.mcafee.com/SystemRequirements.

30 other products in the same category: