Microsoft® Office 365 Business Premium Win / Mac (Dutch) (1 Year)

Referentie: 0889842380903

Fabrikant:

€ 149,99

Datasheet

ean 0889842380903
breedte 16.00
hoogte 2.60
lengte 12.20
Weight 50.00
formaat Blister

Meer informatie

Vergroot de slagkracht en het bereik van je bedrijf met Office in de cloud om overal en altijd toegang te hebben tot onmisbare hulpprogrammas.
Office op al je apparaten:
Altijd toegang tot de nieuwste versie van je vertrouwde Office-programma's, ongeacht of je een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.
Eenvoudiger samenwerken:
Bewaar, synchroniseer en deel je bestanden online, zodat deze altijd up-to-date zijn. Bovendien kun je documenten in realtime met anderen bewerken.
Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer:
Aan de hand van stapsgewijze instructies kun je snel gebruikers toevoegen en services in gebruik nemen. Met Office 365 hoef je je geen zorgen te maken over IT.
Office 365 Business Premium omvat het volgende:
Vertrouwde Office-programma's:
Office-suite, Inclusief de nieuwste Office-apps voor je pc en Mac.
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, SharePoint, OneDrive, OneNote, Publisher (alleen voor pc), Skype voor Bedrijven, Access (alleen voor pc).

- Leg je ideeen vast op de manier die jij het prettigst vindt: met een toetsenbord, pen of touchscreen.
- Maak eenvoudig gegevens op in Excel met functies die jouw werkwijze herkennen en gegevens automatisch aanvullen.
- Gebruik de inhoud van PDF-bestanden om moeiteloos mooi verzorgde Word-documenten te maken.
- Ontwerp je eigen marketingmateriaal dat aansluit bij je huisstijl en klanten.
Office op pc's, tablets en telefoons:
Geniet van een volledig geinstalleerde Office-ervaring op pc's, Macs, Windows-tablets, iPad en Android
-tablets, en de meeste mobiele apparaten. Elke gebruiker kan Office installeren Office op 5 PC's or Mac's, 5 tablets (Windows, iPad en Android) en 5 telefoons.
Zakelijke apps:

- Outlook Customer Manager: Zorg dat je wordt gevonden en onderhoud klantrelaties met Outlook Customer Manager.

- Bookings: Manage je bedrijf beter met Microsoft Bookings.
Onlineservices:
E-mail en agenda's:
Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via de desktop of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.
Bestanden opslaan en delen:
Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1 TB OneDrive-opslagruimte. De gegevens zijn vanaf elke locatie toegankelijk en op elk apparaat. Deel eenvoudig documenten met personen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan bekijken en bewerken.
Online vergaderen:
Host onlinevergaderingen met audio en video waarbij je met een muisklik je scherm kunt delen en een videovergadering in HD kunt starten.
Chat
- en Skype-connectiviteit:
Communiceer via chatberichten en telefoon
- of videogesprekken, en laat via je onlinestatus weten of je beschikbaar bent. Deel aanwezigheid, chatberichten en telefoneer met Skype-gebruikers.
Hub voor teamwerk:
Verbind je teams met Microsoft Teams in Office 365, waar je teamleden direct toegang hebben tot chats, inhoud, mensen en hulpmiddelen, kortom alles wat ze nodig hebben.
Sociaal bedrijfsnetwerk:
Met de samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer kunnen je medewerkers contact leggen met de juiste personen, onderling informatie uitwisselen en zorgen voor een goede projectcoordinatie. Zo kunnen ze meer doen in minder tijd.
Intranet en teamsites:
Informeer je bedrijf en betrek je medewerkers door ze via teamsites te verbinden met inhoud, expertise en processen. Vertel je verhaal met indrukwekkende communicatiesites.
Office Online:
Maak en bewerk Word-, OneNote-, PowerPoint
- en Excel-documenten vanuit een browser.
Werkbeheer:
Met Planner kan je team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.
Professionele digitale storytelling:
Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kun je via je telefoon, tablet of browser moeiteloos aantrekkelijke, interactieve rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer op het web maken. Sways zijn eenvoudig te delen en zien er mooi uit op elk scherm.
Slim zoeken en ontdekken:
Ontsluit creativiteit in je organisatie met zoeken door heel Office 365 op basis van persoonlijke inzichten. Ontdek inhoud en expertise door de kracht van de Microsoft Graph en maak gebruik van je verbindings
- en samenwerkingspatronen. Gebruik slim zoeken over verschillende ervaringen, met inbegrip van SharePoint, Delve en Office-toepassingen.
Beheer van werkdagen:
Microsoft StaffHub is speciaal bedoeld om de Firstline Workforce te helpen bij het indelen van hun werkdag, met functies voor planningsbeheer, het delen van informatie en de mogelijkheid om verbinding te maken met andere werkgerelateerde apps en informatiebronnen.
Werkstroomautomatisering:
Maak geautomatiseerde werkstromen tussen apps en services om meldingen te krijgen, bestanden te synchroniseren, gegevens te verzamelen en meer met Microsoft Flow; programmeren niet nodig.
Web
- en mobiele app-ontwikkeling:
Bouw en publiceer snel aangepaste bedrijfsapps voor het web en mobiel met PowerApps. Kies uit sjablonen of start met niets om je bedrijfsgegevens uit te breiden. Programmeren is niet nodig.
Alle Office 365 voor Bedrijven-abonnementen bieden:
Betrouwbaarheid:
Je hoeft je geen zorgen meer te maken met de wetenschap dat je services gegarandeerd 99,9% beschikbaar zijn met een SLA met financiele garantie.
Pictogram voor Beveiliging, meer informatie over gegevensbeveiliging in het Office 365 Vertrouwenscentrum.
Beveiliging:
Klantgegevens zijn veilig dankzij innovatieve beveiligingsprocedures met vijf beveiligingslagen en proactieve controle.
Privacy:
Je gegevens zijn van jou. We beveiligen ze en beschermen je privacy.
Beheer:
Implementeer en beheer Office 365 in je hele bedrijf. IT-expertise is niet nodig. Je kunt in enkele minuten gebruikers toevoegen en verwijderen.
Up-to-date:
Je hoeft niet te betalen voor versie-upgrades. Deze zijn bij het abonnement inbegrepen. Er worden regelmatig nieuwe functies beschikbaar gemaakt voor klanten van Office 365.
Active Directory-integratie:
Beheer gebruikersgegevens en toestemmingen. Eenmalige aanmelding en synchronisatie met Active Directory.
Ondersteuning:
Microsoft Ondersteuning biedt telefonisch en online antwoorden, instructiemateriaal en mogelijkheden voor contact met andere Office 365-klanten voor hulp bij instellingen en snelle oplossingen.
Microsoft FastTrack voor Office 365:
Microsoft FastTrack voor Office 365 is onze service voor klantsucces waarmee bedrijven soepel en vol vertrouwen kunnen overstappen naar Office 365 en sneller bedrijfsresultaten kunnen boeken.
Ontdek de mogelijkheden, bereid succesvolle implementaties voor en introduceer in je eigen tempo nieuwe gebruikers en functies. Krijg toegang tot aanbevolen procedures, hulpprogramma's, informatiebronnen en experts die van jouw ervaring met Office 365 een succes willen maken.
FastTrack-informatiebronnen en -services zijn in Office 365 Business Premium inbegrepen voor klanten met minstens 50 seats.