Nero 2019 Standard

Referentie: 4052272002318

Fabrikant:

€ 79,99

Datasheet

ean 4052272002318
formaat Box
breedte 3.50
hoogte 19.00
lengte 13.50
Weight 200.00

Meer informatie

Nero Standard 2019
De Multimedia Vos aan uw zijde
De multimediasuite in een nieuw jasje brengt u gloednieuwe functies en talrijke verbeteringen die het dagelijkse digitale leven vereenvoudigen.
Wat is er nieuw?
Nero Standard 2019
- Uw digitale wereld gemakkelijk gemaakt! Met Nero Standard 2019 en Nero KnowHow PLUS vindt u uw weg nog sneller en bereikt u sneller uw doel. Dankzij contextgevoelige hulp in de nieuwe Live Guide vindt u altijd automatisch de juiste FAQ, de bijbehorende pagina in de handleiding of geschikte videoinstructies. En als de digitale chaos op al uw interne of externe harde schijven, mobiele apparaten of in de cloud te groot wordt, gebruik dan de supergemakkelijke DriveSpan-app op uw smartphone en consolideer al uw bronnen naar een centrale, georganiseerde locatie zonder duplicaten (link naar app pagina).
4 programma's in een suite Uw slimme multimediabegeleider
Vier optimaal op elkaar afgestemde programma's zorgen ervoor dat u uw multimediale leven van alledag onder de knie krijgt. Hier gaan we:
Importeren, Creeren + Bewerken
Nero Video 2019: Speel uw video's, foto's en muziek af vanaf bijna elk apparaat op uw computer, sleep ze naar het startscherm en maak voltooide films en diavoorstellingen met 1
- Click Video Story. Compleet met muziek, effecten, in
- en uitgang, kunt u uw films in een handomdraai delen. Gebruik de Express Edit Mode om snel projecten met creatieve effecten te maken, overgangen in te stellen, geweldige lettertypen te gebruiken en het werk uit een verscheidenheid aan sjablonen te halen. Maak uw films klaar voor de breedbeeld tv in uw woonkamer met de 1-klik remover voor zwarte randen. U kunt ook individuele scenes uit een lange video in een keer exporteren. Maak eenvoudig films en diavoorstellingen van wereldklasse en video-DVD's en Blu-ray Discs met het menu van uw vakantiegeheugens en meer.
Organiseren, Afspelen + Streamen
Nero MediaHome 2019: Niet meer zoeken naar het juiste bestand
- met Nero MediaHome kunt u eenvoudig muziek, video's, foto's, films en tv-series organiseren, afspelen en integreren in uw projecten. Nu hebt u ook toegang tot uw online OneDrive-bestanden (Files On Demand) en kunt u deze direct downloaden. Dit bespaart veel opslagruimte op uw pc en u heeft nog steeds uw foto's, video's en muziek direct beschikbaar voor uw projecten op elk gewenst moment. Speel uw persoonlijke archief van films en tv-series af, inclusief filmtitels en covers, en stream films draadloos naar de tv in uw woonkamer.
Rippen + Converteren
Nero Recode 2019: Of het gaat om video-dvd's*, audio-cd's*, video
- of audiobestanden*
- Nero Recode kan bijna alles converteren naar de video
- en audioformaten die u nodig heeft. U kunt eenvoudig takenlijsten maken voor uw geplande conversies. Nieuw: Converteer uw videobestanden specifiek voor gebruik in videodiscs (DVD-video, AVCHD, Blu-ray Disc). De 1-klik conversie van video discs en audio-cd's rechtstreeks naar uw mobiele apparaat is ook bijzonder eenvoudig: sluit het apparaat aan, selecteer de titel, overdracht, klaar. Ook de nieuwste mobiele apparaten worden ondersteund. Met Gracenote kunt u nummers op uw mobiele apparaat ook op albumillustratie sorteren en afspelen. * alleen voor inhoud die niet beveiligd is tegen kopieren
Branden, Kopieren + Archiveren
Nero Burning ROM 2019: een klasse op zichzelf. Zowel voor cds, dvds, als Blu-ray Discs, kunt u uw kostbare gegevens met de erkende specialist in Nero Standard 2019 kopieren en branden. Het wordt nog eenvoudiger met Nero QuickStart, dat nu ook door Drag + Drop via het Nero desktop-icoon te selecteren kan worden opgeroepen. Zo zijn de belangrijkste opdrachten in een mum van tijd voltooid. Met SecurDisc 4.0
inclusief 256 bit-versleuteling, wachtwoordbescherming en disk-optimaliseringstechnologie
kunt u er bovendien altijd zeker van zijn dat uw bestanden een lang leven beschoren zijn. Zelfs muziek-cds brandt u heel eenvoudig en van hoge kwaliteit met automatische klankverbetering en albumcover.

29 other products in the same category: