PhotoZoom Classic 7 voor Mac - 1 Gebruiker (Download)

Referentie: 1392093

Fabrikant:

Uitstekende fotovergrotingen voor thuisfotografie


Vergroot uw afbeeldingen met BenVista PhotoZoom Classic 7 en behaal uitmuntende resultaten dankzij haar unieke, bekroonde S-Spline technologieën! Zeer gemakkelijk in gebruik. Een waardevolle toevoeging voor uw digitale camera en een must-have voor iedereen die afbeeldingen wil vergroten met behoud van kwaliteit

€ 15,00

Datasheet

formaat Download
taal English, Arabic, Bahasa Indonesia, Chinese, Czech, Dansk, Deutsch, Español, Farsi, Français, Greek, Italiano, Japanese, Korean, Magyar, Nederlands, Polski, Português (Brasileiro), Română, Russian, Srpski, Suomi, Svenska, Türkçe

Meer informatie

Hogere kwaliteit:

  • PhotoZoom Classic 7 is gespecialiseerd in het vergroten van foto's met behoud van kwaliteit BenVista's unieke S-Spline technologieën overtreffen met gemak alternatieve methodes, zoals Photoshop's Bicubische interpolatie.
  • Bevat een speciale instelling voor het verwijderen van JPEG compressieartefacten en ruis. Ideaal voor plaatjes afkomstig van het internet!

Gemakkelijk te gebruiken functies:

  • PotoZoom Classic 7 biedt handige "presets" (voorgedefinieerde instellingen), die speciaal zijn ontworpen voor verschillende types foto's en graphics. U kunt ook uw eigen presets maken en opslaan, via een set gemakkelijke gereedschappen voor fine-tuning.
  • Het grote "preview"-venster geeft direct een voorvertoning van het eindresultaat, wat het beoordelen van verschillende instellingen tot kinderspel maakt. U kunt zelfs het preview-venster in stukken opdelen, om een één-op-één vergelijking te maken tussen verschillende vergrotingsmethodes.
  • Ook heel handig is de verbeterde uitsnijd-functie, waarmee u specifieke delen van foto's kunt selecteren en vergroten. Perfect voor specatulaire close-ups!
  • PhotoZoom Classic 7 werkt als zelfstandige applicatie en ondersteunt de nieuwste versies van Windows en MacOS, zowel 64-bit als 32-bit.

4 other products in the same category: