Aanbieding!
TurboCAD Deluxe 2D/3D 2016

TurboCAD Deluxe 2D/3D 2016

Referentie: 1392972

Fabrikant:


TurboCAD Deluxe 2016, met  Bonus 2D/3D Training voor TurboCAD

€ 59,90

-€ 30,00

€ 89,90

Datasheet

ean 5016488128889
taal Engels
formaat DVD

Meer informatie

TurboCAD Deluxe 2016, de complete 2D/3D CAD-software bevat de volgende nieuwe functies:

  • Het gereedschap om gespiegelde kopieën te maken van 3D-objecten heeft opties om te spiegelen aan een zijvlak en om te proberen het object met zijn spiegelbeeld samen te voegen.
  • Bewerkingen worden vastgelegd in de onderdelenboom.
  • Sleufgereedschap, waaronder sleuf, ronde sleuf, en ronde sleuf met centrum en straal, geven meer flexibiliteit aan ontwerpers, timmerlieden en meubelontwerpers.
  • De Redsdk 4.x Engine met fotorealistische verbeteringen bevat nieuwe portals waarmee je objecten transparant voor de helderheid van de lucht maakt, en nieuwe regelaars voor kleurtoontoewijzing die zowel interactief als grafisch zijn. Ondersteuning voor transparant vullen werkt in Redsdk en GDI nu hetzelfde. Een stevig borstelpatroon kan ook een vulling worden genoemd.

Opties voor bestandsbeheer:
verbeterde workflow doordat tijdens het afsluiten een back-up wordt gemaakt van open documenten. De volgende keer dat u begint, worden dezelfde documenten automatisch opnieuw geladen. De functie File Buffer bewaart de Undo/Redo-buffer en wordt opnieuw geladen wanneer het bestand wordt geopend, dus zelfs als u niet de bedoeling had om uw laatste wijzigingen op te slaan, kunt u ze ongedaan maken. TurboCAD bewaart nieuwe naamloze documenten onder de naam "Untitled", gevolgd door de datum/tijd, zodat veranderingen niet kwijtraken.

30 andere producten in dezelfde categorie: