VEGAS Movie Studio 14 Platinum

Referentie: 4017218112209

Fabrikant:

Download product, levering vindt plaats per email
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 79,99

Datasheet

sku DSD400056
formaat Digitale levering

Meer informatie

VEGAS Movie Studio 14 Platinum
Met VEGAS? Movie Studio Platinum als uw creatieve partner, worden uw videoclips en digitale foto's omgezet in blijvende herinneringen. Pro-level bewerkingsgereedschappen die eenvoudig in gebruik zijn, samen met flitsende titels en effecten bieden pure inspiratie, niet enkel videobewerkingssoftware.

Een serieuze, creatieve bewerkingsomgeving
Ontworpen voor snelle bewerking en verbeterde creativiteit, VEGAS? Movie Studio Platinum stelt u in staat uw creatieve proces met veelzijdige bewerkingsgereedschappen en een ongelooflijk krachtige serie functies.

Pas uw workflow aan
Pas de gebruikersinterface aan uw workflow aan en maximaliseer uw effici?ntie. Sla aangepaste venster lay-outs voor specifieke taken op zoals het bewerken, geluidsopname, en afwerking. Aangepaste, gepersonaliseerde workflow lay-outs maken eenvoudige videobewerking mogelijk, zelfs met robuuste, geavanceerde gereedschappen.

Multicamproductie
U hebt het in de hand! Combineer vier camera's tot een afzonderlijke tijdlijn-clipevenement. Schakel tussen vier verschillende camerahoeken met een klik van uw muis om een intrigerende multicamproductie te cre?ren. Het videopreview-venster laat alle vier camerastreams op hetzelfde moment zien. U bepaalt welke hoek u laat zien en wanneer. Schakel tussen de vier hoeken in realtime wanneer u de film bekijkt. Maak dan de timingaanpassingen of pas de volgorde van uw opnames aan om uw voltooide product te perfectioneren.

Bewogen video's herstellen
Video draait volledig om actie! Actie betekent beweging die niet altijd helemaal stabiel is. Aan de slag! Monteer uw camera op uw fiets, boot, slee of surfboard en leg elke spannende beweging vast. Geavanceerde beeldstabilisatie, aangedreven door toonaangevende Mercalli V2 beeldstabilisatietechnologie van ProDAD, zet wankele prestaties om in vloeiende video.


Systeemvereisten

Besturingssystemen: Microsoft Windows 10 (64-bit) / Windows 8 (64-bit) / Windows 7 (64-bit)
Processor: 2 GHz (multicore of multiprocessor CPU aanbevolen voor HD of stereoscopic 3D)
Werkgeheugen: 2 GB
Videokaart: 512 MB (Ondersteunde NVIDIA?, AMD? of Intel? GPU)
Schijfruimte: 1,25 GB schijfruimte voor programma-installatie

30 other products in the same category: