Digitale levering
Serif WebPlus X5 NL (Studio WebDesign 6)

Serif WebPlus X5 NL (Studio WebDesign 6)

Referentie: WPX5NLESD

Fabrikant:

digitale levering,
Na betaling ontvangt u binnen één werkdag een downloadlink en registratiecode per email.

€ 54,99

Meer informatie

De absolute standaard voor webontwerpsoftware!
- Ontwerp met de eenvoud van slepen en neerzetten; HTML is niet nodig
- Prachtige sjablonen die eenvoudig kunnen worden aangepast
- Betrouwbare e-commerce met stapsgewijze installatiewizards
- Interactieve gadgets, live inhoud en multimediastreaming
- Onbeperkte sites, pagina's, webgadgets en webwinkelitems
- Beheerfuncties helpen bij SEO en het onderhoud van websites
- Gereedschappen voor ontwerp en fotobewerking zijn ingebouwd; u hoeft geen andere software aan te schaffen en te leren gebruiken

Websites ontwerpen is makkelijker dan ooit. U hebt geen HTML nodig!
U kunt een geheel nieuwe website maken of u kunt snel online gaan met een van de professionele websitesjablonen. Er is voor alle doeleinden een geschikt websitesjabloon en het is eenvoudig om deze aan te passen, aangezien u geen kennis van HTML of een andere ingewikkelde programmeertaal hoeft te hebben.
U hoeft de elementen die op uw site moeten komen, alleen maar te slepen en neer te zetten, bijvoorbeeld knoppen, afbeeldingen en tekst. En met hetzelfde gemak kunt u muziek, video's, Flash®-banners of andere elementen toevoegen die u op uw website wilt gebruiken. U kunt zelfs met slecht een paar muisklikken het hele kleurenschema wijzigen. Als we zeggen dat het eenvoudig is, dan is het dat ook.

Veilige e-commerce is makkelijker dan ooit
Online winkelen is populairder dan ooit. WebPlus X5 biedt uw klanten een veilige manier om via hun creditcard op uw website te betalen. We werken samen met de populaire winkelwagenaanbieders PayPal, RomanCart en Mal’s, zodat u er zeker van bent dat alles vlekkeloos werkt en dat alle gegevens en het geld van uw klanten veilig zijn.
Het is eenvoudig om een winkel in te stellen op uw website: Een wizard leidt u stap voor stap door alles wat u hoeft te doen. Voeg zoveel items toe als u wilt. U kunt zelfs een andere prijs toevoegen op basis van kleur, formaat en model, om het even wat! In luttele minuten kunt u uw producten en diensten wereldwijd aanbieden.

Online reservering, Google Maps™, blogs, forums en andere interactieve widgets
Laat mensen reserveren voor uw B&B, zaal, restaurant of wat u maar wilt. Met het interactieve online reserveringssysteem is het voor uw klanten eenvoudig te zien welke dagen en tijden beschikbaar zijn door beschikbare perioden met kleuren aan te duiden op een interactieve kalender.
Wanneer u een kaart van Google Maps op uw website plaatst, zullen uw klanten u probleemloos kunnen vinden. Deze zijn gratis en eenvoudig toe te voegen. Het is zelfs mogelijk de voorkant van uw gebouw weer te geven.
Ontvang directe feedback van uw klanten en moedig discussies aan door een forum of blog toe te voegen waarop klanten commentaar kunnen posten. Dit vormt een uitstekende manier om beoordelingen toe te voegen zonder daar om te hoeven vragen.

Vermaak bezoekers met YouTube® -filmpjes, diavoorstellingen, live inhoud van Twitter en nog veel meer!
Gebruik uw eigen video's en muziek of stream deze op uw site; ideaal om uw producten en services te laten zien, uw band te promoten of gewoon als een simpele manier om uw zelfgemaakte filmpjes te laten zien aan uw vrienden en familie.
Laat uw foto's zien in een stijlvolle fotogalerij of koppel uw Flickr®-account, zodat geüploade foto's automatisch in een diavoorstelling op uw website worden weergegeven. U kunt zelfs livestreams van nieuwswebsites, Twitter-berichten, RSS-inhoud en meer op uw website opnemen, zodat deze altijd actueel blijft met nieuwe inhoud.

Stijlvolle knoppen en afbeeldingen voor uw website
Kies uit de vele professioneel ontworpen stijlen, vullingen, kant-en-klare vormen, logo's en webafbeeldingen en voeg deze toe aan uw site. Of ontwerp zelf knoppen en afbeeldingen en maak op eenvoudige wijze navigatiebalken met de nieuwe Knopstudio.
WebPlus X5 bevat ook krachtige bewerkingsgereedschappen voor afbeeldingen, waarmee u foto's kunt aanpassen en mooier kunt maken, achtergronden kunt verwijderen, effecten kunt toevoegen en meer. Aangezien u dit allemaal kunt doen met WebPlus, hoeft u geen andere ontwerpsoftware aan te schaffen of te leren.
Nu kunt u echt een website maken die precies overeenstemt met uw wensen.

Optimaliseer uw website: een hogere ranking voor meer verkeer!
Met behulp van de ingebouwde SEO-functies in WebPlus X5 kunt u ervoor zorgen dat potentiële klanten uw website kunnen vinden. Het is niet nodig om een professional in te huren om uw paginaranking bij zoekprogramma's als Google, Bing en Yahoo! te verbeteren.
Voor de optimalisatie van uw site zorgen we voor makkelijke toegang tot Google Analytics™; uiteraard helemaal gratis. Hiermee ontvangt u informatie over het aantal weergaven, browsegewoonten op de site en andere gedragspatronen van bezoekers. Deze informatie helpt u te begrijpen welke pagina's goed werken en welke pagina's moeten worden verbeterd.

Websiteontwerpsoftware met volledige vrijheid
Maak zoveel websites als u wilt met WebPlus X5. Er zijn helemaal geen beperkingen, noch op het aantal pagina's, het aantal items in uw e-commercewinkel of de plek waar uw website wordt gehost.
Ontwerp uw website op kantoor, thuis of onderweg, en publiceer deze met één muisklik. Ook kunt u waar u ook bent uw website up-to-date houden door blogs te bewerken en inhoud bij te werken vanaf elke computer met een internetverbinding. WebPlus X5 is net zo flexibel als u zelf bent.


HULP & SUPPORT
Zie:
https://community.serif.com/
http://www.serif.com/Support/
http://support.serif.com/KB/search.aspx
http://forums.serif.com/search.php
http://www.studiowebdesign-forum.nl/
http://store.winsoft-international.nl/support/resources/workshops/webplus-tutorials.html

Systeemspecificaties WebPlus X5
Minimum vereisten
- Pentium®-pc (of compatibel) met dvd-station en muis
- Microsoft® Windows® XP (32-bits), Windows Vista of Windows 7-besturingssysteem ( niet geschikt voor Windows 10)
- 512 MB RAM
- 340 MB vrije ruimte op de harde schijf
- Schermresolutie van 1024x768 met 16-bits kleuren of meer

Optionele vereisten
- Windows-compatibele printer, scanner en digitale camera
- 3D grafische kaart met hardwareversnelling en ondersteuning voor DirectX™ 9 of OpenGL®
- Microsoft .NET 2.0-verbindingssoftware (inbegrepen voor het importeren van documenten van Microsoft Word 2007/2010 en OpenOffice.org Writer)
- Internetverbinding is vereist om uw site op het web te publiceren, toegang te krijgen tot online bronnen en om hosting van WebPlus.net te gebruiken
- Adobe® Flash® Player is vereist om online video's te kunnen bekijken
- Microsoft® Windows Imaging-onderdeel is vereist in Windows XP

Overige opmerkingen:
Voor gebruik van grotere lettertypen is mogelijk een hogere beeldschermresolutie nodig. Voor het bewerken van grote en/of complexe documenten zijn meer systeembronnen en geheugen vereist.

1 ander product in dezelfde categorie: