Digitale levering
Serif WebPlus X8 -Win Engels (Download)

Serif WebPlus X8 -Win Engels (Download)

Referentie: WPX8UKESD

Fabrikant:

Levering

Als u direct afrekent ontvangt u binnen één werkdag een email met alle gegevens om het programma te downloaden en te installeren. Let op! Digitale leveringen kunnen niet worden geretourneerd.Licentie

Dit artikel bevat een licentie voor onbepaalde tijd voor 1 gebruiker en kan op 2 Windows-computers worden geinstalleerd. Er zijn geen abonnemenstkosten aan verbonden.

€ 129,99

Datasheet

publicatiejaar 2014

Meer informatie


WebPlus X8 heeft zoveel nieuwe functies die u meer kracht en controle geven over uw websites dan ooit tevoren. Probeer onze beste webontwerpsoftware ooit vandaag uit, we weten dat u er dol op zult zijn! Klik hier om WebPlus-versies te vergelijken (PDF).


Indrukwekkende websites, indrukwekkende afbeeldingen


Beelden spreken meer dan duizend woorden, dus we hebben het eenvoudiger gemaakt om leven toe te voegen aan uw website in WebPlus X8. Galerijen zijn flexibeler en u kunt nu meer besturingselementen gebruiken dan ooit. Vertel uw verhaal via een serie afbeeldingen door uw foto's te organiseren volgens het tijdstip waarop ze gemaakt werden, zodat ze in de juiste volgorde weergegeven worden.


Een meesterwerk creëren kost tijd, maar een geweldige website creëren, met prachtige galerijen duurt slechts een paar klikken in WebPlus!


Beveilig uw werk extra met de nieuwe watermerkfunctie. Plaats uw eigen digitale stempel op elke afbeelding die u toont op het web door semitransparante tekst en logo's toe te voegen aan foto's, met volledige controle over de positie, grootte, kleur, en nog veel meer.


Uw klanten kunnen op een geheel nieuwe manier interacteren met uw foto's aangezien u dankzij het nieuwe vergrootglas meer details kunt laten zien van uw producten en afbeeldingen. Via het vergrootglas kunnen bezoekers in- en uitzoomen om uw afbeeldingen in hun hoogste resolutie te bekijken.


Het is nu nog gemakkelijker voor mensen om uw geweldige beelden te delen met de wereld. Een nieuwe rollover-Pinterest-knop kan op de afbeeldingen geplaatst worden, zodat uw kunst, creatieve projecten en fotografie met slechts één klik kunnen worden gedeeld!


Intelligente objecten die het werk voor u doen


Of u nu een expert bent, een beginner of ergens tussenin, u wilt dat uw webgereedschappen zo intuïtief mogelijk zijn. Om u hiermee te helpen, werden de intelligente objecten in WebPlus opnieuw ontworpen zodat ze voldoen aan uw behoeften.


Creëer en beheer tal van krachtige en populaire gratis webfuncties, zoals forums, blogs, accommodatieboeker, en nog veel meer, dit alles met slechts één aanmelding. Intelligente objecten kunnen nu ook makkelijker worden opgeslagen en vervolgens hergebruikt worden voor andere sites, en ook meerdere keren gebruikt worden op een site met verschillende instellingen.


Er is ook een effectievere zoekfunctie waarmee bezoekers kunnen zoeken in blogs, gewone inhoud en intelligente objecten, om snel te vinden wat ze nodig hebben.


Maak indruk met de nieuwe Slider Studio


Mooie websites maken is zo gemakkelijk met de nieuwe Slider Studio. U kunt het gedrag van schuifregelaars instellen, interactiviteit beheren, en deelvensters toevoegen, verwijderen en volledig ontwerpen, allemaal op één plek. Elke schuifregelaar kan eenvoudig worden aangepast aan uw websiteontwerp, en aan uw behoeften. De speciale Slider Studio maakt het toevoegen van visuele impact zo gemakkelijk.


 


Geavanceerd design, krachtige HTML5


HTML5 Features


Professioneel websiteontwerp is eenvoudiger dan ooit dankzij WebPlus X8, aangezien aangepaste codering nu gebruiksvriendelijker is dan ooit tevoren. U kunt HTML5 en CSS geavanceerder bewerken wat u ook meer controle geeft over uw ontwerp, en meer flexibiliteit wanneer u die nodig hebt.


HTML5 Audio Tools


Dankzij de nieuwe HTML5-audiospeler, een aanvulling op de HTML 5-videospeler, kunt u uw eigen audio, muziek en afspeellijsten hosten en afspelen in een uiterst compatibele speler, zonder een dienst van derden of een widget te gebruiken. En dankzij een selectie van kant-en-klare thema's kunt u in slechts enkele klikken een professionele audio-speler creëren!


Vlotter, gestroomlijnder met meer aanpassingsmogelijkheden


Creëer mooie, interactieve websites door tal van gestroomlijnde effecten toe te voegen. U kunt genieten van functies zoals het laten vervagen van objecten op uw pagina en een soepele paginaschuifregelaar voor het omhoog en omlaag bewegen op uw pagina's voor een betere gebruikerservaring.


Dankzij de nieuwe ingebedde lettertypen kunt u kiezen uit een reeks aantrekkelijke, webveilige, ingebedde lettertypen die eruit zullen zien zoals bedoeld zonder dat ze in afbeeldingen geconverteerd worden. Dit zorgt ervoor dat uw website veel makkelijker zal worden opgepikt in zoekmachines en dat uw websitetekst er precies zo zal uitzien als bedoeld. En met de 40 ingebedde lettertypen kunt u er zeker van zijn dat lettertypen nu toegankelijker zijn en er op elk scherm hetzelfde uitzien.


Verfijn uw websiteafbeeldingen met nieuwe en verbeterde filtereffecten zoals leuke retro Trail-effecten, directioneel doezelen, slagschaduw en nog veel meer.


#


Nieuwe functie voor het verifiëren van sitelidmaatschap


Een nieuwe sitelidmaatschapwidget biedt sitegebruikers een aantrekkelijker manier om zich aan te melden en te communiceren dankzij secties voor leden, en veel meer controle over hun account. Ze hebben gemakkelijkere toegang tot hun avatars en profielen, schermnamen, wachtwoorden, en abonnementen op mailinglijsten.


#


Uw site is veilig


U kunt uw site, inclusief lettertypen en gelinkte bronnen, bewaren als een pakket, waardoor het zoveel makkelijker is om online een back-up te maken van uw site, in geval er iets gebeurt met uw computer. Bovendien ondersteunt WebPlus X8 nu SFTP-verbindingen wanneer u uw site naar een externe server publiceert en beheert. En deel uw werk met andere ontwerpers en klanten, veel eenvoudiger dan tevoren.


#


Exporteer uw widgets


Ontwerpers die meerdere softwarepakketten gebruiken, kunnen genieten van een snellere workflow door objecten die werden ontworpen in WebPlus te exporteren als widgets. Navigatiebalken, galerijen, formulieren, schuifbalken en nog veel meer kunnen in een mum van tijd gemaakt worden en vervolgens geëxporteerd worden als widget naar andere websitesoftware, in slechts een paar klikken, zodat u meer tijd hebt om te werken aan wat belangrijk is.